FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a dat verdictul în duelul Alibec vs Miculescu: „Denis are tehnică mai bună, dar David...”

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 16:24 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 20:23

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, îl favorizează pe actualul atacant al liderului, David Miculescu, în fața lui Denis Alibec.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri, în ultima vreme, că și l-ar dori înapoi pe Denis Alibec. Patronul FCSB-ului vrea să întărească echipa pentru sezonul viitor și-l vede pe atacantul lui Muaither drept cea mai potrivită soluție pentru postul de „vârf”.

Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion
GSP E ÎN GERMANIA
Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion

Mihai Stoica: „Alibec are tehnică mai bună, își folosește corpul, dar David Miculescu are jocul aerian”

Mihai Stoica este însă mai atras de varianta cu David Miculescu pe această poziție și chiar a făcut o comparație între cei doi jucători. „Au lucruri în comun, sunt stângaci, au gabarit, Alibec are o tehnică mai bună şi foloseşte corpul, are experienţă, dar David Miculescu are jocul aerian, care e important.

La ultimul meci a avut jucători cu experienţă în faţă (n.r. - cei de la CFR) şi nu ştiu dacă a pierdut vreun duel aerian, a avut puţine mingi pierdute şi face un efort extraordinar. Cu el chiar faci un pressing extrordinar”, a punctat președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, citat de Orange Sport.

Denis Alibec devine liber de contract luna aceasta: „FCSB? Vorbim după Euro 2024”

David Miculescu este sub contrac la FCSB din august 2022. Cotat la 800.000 de euro de site-urile de specialitate, el mai are contract cu roș-albaștrii până în iunie 2027. Denis Alibec își încheie aventura la Muaither, în Qatar, luna aceasta și va deveni liber de contract.

MM Stoica i-a propus lui Denis ca până ce vor demara pregătirile pentru turneul final din Germania (14 iunie - 14 iulie) să vină la FCSB: ”Poate veni să se pregătească la noi”.

Dar când a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB, în vară, internaționalul român a amânat răspunsul: „Vorbim după Euro 2024”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Comentariu la GSP Live: „Mai avem vreun dubiu? FCSB e Steaua sau nu?”

Mai puteți citi:

Olaru și-a „urecheat” colegul de la FCSB: „E leneș, nu-și dorește!”

Costel Gâlcă are obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Vreau locul 2 acum și titlul la anul”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  18 Aprilie 2024, 18:33
Postat de cronicaruldefotbal pe 18 Aprilie 2024, 00:23

Furi curent la greu omule! Ia si tu un televizor nou si inclina l cind e mingea la Nimiculescu ! Poate il ajuti sa dea si el vreo boaba ca e cam seceta cind ajunge mingea la el. Il musca de ghete))) despre tine multe nu sunt de spus. Esti pamant de flori!

alibec este ca si pensonat si miculescu este tanar si cu potential si tu spui ca eu fur curent? pai tu te faci singur de rusine ca nu are logica ce spui.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 Aprilie 2024, 12:21
Postat de 21lva pe 17 Aprilie 2024, 20:37

Denis are tehnică mai bună, dar David e vai de el

Corect! E unul pe forum care are nevoie de un optician bun)) si cind ii apun mai multi ca e beat ar face bine sa ne lase in pace cu Miculescu al lui

mehigh_ms
mehigh_ms  •  18 Aprilie 2024, 08:35
Postat de Blacknoirbeard pe 17 Aprilie 2024, 23:40

deci omul spune de alibec si tu spui ca prostul de miculescu. pai alibec s-a lasat deja de fotbal. miculescu de bine de rau joaca si se vede ca este tanar si dornic de afirmare. alibec este pensionar deja.

vana bostan asta e un frustrat cu acte in regula!! isi mai si raspunde de pe contula ce il mai are "var barda" ..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close