INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Rivaldo îl propune la Barcelona pe marele rival al lui Guardiola

Gică Hagi și Rivaldo
Gică Hagi și Rivaldo

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 14:43 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 14:43

Fostul internațional brazilian Rivaldo, acționar la Farul, sugerează Barcelonei să-l angajeze pe Jose Mourinho, liber de contract după despărțirea de AS Roma.

Xavi Hernandez și-a anunțat încă din ianuarie plecarea de la Barcelona, la finele sezonului. Iar de atunci, în spațiul mediatic se speculează intens în privința posibilului succesor.

Cine o mai poate opri pe FCSB în lupta la titlu » Teama lui Gigi Becali: „El mă poate face să pierd campionatul”
FCSB
Cine o mai poate opri pe FCSB în lupta la titlu » Teama lui Gigi Becali: „El mă poate face să pierd campionatul”

Acționarul Farului a lucrat cu Jose Mourinho la Barcelona

Ultimul care a venit cu o propunere de antrenor este Rivaldo. El însuși jucător al Barcelonei, în perioada 1997 - 2002, fostul internațional brazilian le sugerează catalanilor să-l angajeze pe Jose Mourinho (61 de ani).

Acționarul Farului chiar a lucrat o bună bucată de vreme cu Mourinho, care a fost traducător și secund pentru Louis van Gaal (72) și Sir Bobby Robson (†76) între 1996 și 2000. În același timp, tehnicianul portughez are un trecut pe banca lui Real Madrid (2010 - 2013), ceea ce nu reprezintă chiar un avantaj.

Rivaldo: „Jose Mourinho este un învingător”

„Mulți fani nu acceptă jucători sau antrenori care au evoluat sau au antrenat la rivalele echipelor pe care le susțin. Dar José Mourinho a fost deja la Barcelona și este o persoană grozavă. El este un învingător.

Având în vedere că José este în prezent fără club, ar fi o achiziție grozavă pentru Barcelona, ​​chiar dacă unor suporteri nu le place numele. Fără îndoială, ar face o treabă grozavă, cunoaște echipa, LaLiga, Liga Campionilor și are multă experiență”, a declarat Rivaldo pentru Betfair.

Rivaldo nu-l vede pe Pep Guardiola la Barcelona: „Îi merge bine în Anglia”

Brazilianul este sceptic, în schimb, cu privire la o posibilă întoarcere a lui Pep Guardiola la formația blaugrana. „Nu îl văd pe Guardiola la Barcelona prea curând. Cred că singura șansă realistă ar fi dacă dorește să se mute acasă și să se bucure mai mult de familie.

Îi merge bine în Anglia. Cred că o întoarcere ar depinde și de situația financiară a clubului, dacă poate aduce jucători pe măsura pretențiilor sale. Având în vedere că Mourinho nu are un club în acest moment, cred că este mai ușor să-l aduci pe el decât pe Guardiola”.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor a analizat la GSP Live meciurile etapei din Superligă + “El Clasico” câștigat de Real Madrid în fața Barcelonei cu 3-2

Mai puteți citi:

Probleme pentru Edi Iordănescu » Un tricolor de bază este suspect de fractură și ar putea fi operat de urgență

Șumudică merge la negocieri cu Angelescu, dar Șucu are alte planuri » Culisele luptei pentru postul de antrenor la Rapid

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează