TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FITNESS STAR

GALERIE FOTO! Află cum se menţin în formă cele mai frumoase câştigătoare de la premiile Emmy!

Gwyneth Paltrow slabeste cu cardio si antrenament de forta +5   FOTO
Gwyneth Paltrow slabeste cu cardio si antrenament de forta

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 14:32

Premiile Emmy au fost ocazia perfectă pentru ca frumuseţile hollywoodiene să-şi arate formele voluptoase şi siluetele impecabile. Gwyneth Paltrow a făcut senzaţie cu abdomenul tonifiat, Sofia Vergara nu a dezamăgit cu rotunjimile ei sexy în timp ce Heidi Klum a arătat de ce va rămâne mult timp de acum încolo un supermodel, chiar dacă nu pe catwalk. Nici alte vedete nu s-au lăsat mai prejos. Urmează-le programul zilnic de fitness dacă vrei să arăţi la fel!

Gwyneth Paltrow slăbeşte cu cardio şi antrenament de forţă

Secret de fitness: “Fac 45 de minute de cardio de cinci ori pe săptămână, pentru că îmi place să mănânc.” Pe lângă asta, ea spune că “mai încerc să fac şi 45 de minute de tonifiere a musculaturii. Dacă mă pregătesc [pentru un nou rol] sau am mâncat chiar mult, voi reveni la silueta dinainte cu două ore pe zi de tonifiere, şase zile pe săptămână, timp de două săptămâni”.

Secretul lui Kate Winslet? Pilates!

Mămica se menţine în formă cu: un program lejer de fitness, uşor de personalizat. Kate face Pilates acasă, după DVD-uri şi mănâncă cu măsură.

Încearcă aceste exerciţii de Pilates pentru un corp armonios!

Nina Dobrev, fostă gimnastă de performanţă

Tânăra actriţă din serialul “The Vampire Diaries (Jurnalele unui vampir)” a strălucit pe covorul roşu într-o rochie strâmtă, potrivită corpului ei tonifiat.

Secret de fitness: o copilărie activă. Nina Dobrev a făcut gimnastică aerobică de performanţă până la vârsta de 16 ani (actriţa are 22 de ani în prezent), după care a intrat în echipa de volei a universităţii.

Julie Bowen a făcut din yoga un stil de viaţă

Mai degrabă cunoscută ca fiica lui Al Bundy - Claire Dunphy din comedia recunoscută cu premiul Emmy “ Modern Family”, Julie Bowen s-a remarcat şi datorită braţelor şi picioarelor sale tonifiate.

Secretul ei: “Obişnuiam să văd yoga ca o activitate pentru leneşii care nu rezistă la un antrenament de forţă. Acum iubesc o oră de yoga eficientă. De fapt, ei îi datorez felul în care arăt. Am făcut yoga de atâta vreme, încât a devenit un mod de viaţă.”

Vezi aici opt poziţii de yoga care te vor ajuta să slăbeşti!

Sofia Vergara dansează pe ritmuri latino ca să ardă calorii

Frumoasa columbiancă urăşte antrenamentele clasice de fitness, deci când a venit vorba să facă ceva pentru a se menţine suplă, ea a ales…dansul.

“Detest să fac sport. Nu sunt atletică. Dar iubesc să dansez pe muzică latino, aşa că am găsit un antrenor care să danseze cu mine timp de o oră, de trei ori pe săptămână. Adevărul este că trebuie să fii activă pentru a arăta şi a te simţi bine. În plus, le datorez asta celor care urmăresc show-ul. [n.b. Modern Family]” , a spus actriţa.

Pentru un corp ca al Sofiei Vergara, alege Zumba, o combinaţie de aerobic şi dans latino!

Heidi Klum, perfectă cu fandări

Secret de fitness: Heidi Klum nu se dă înapoi de la efort. Dintre toate modalităţile de fitness, ea alege să meargă din fandare înainte în fandare. Antrenorul ei personal a declarat într-o revistă că aceasta a mers şi 7 kilometri în acest stil! “Nu îmi place să alerg, dar vreau să văd cum muşchii lucrează şi totul devine mai ferm”, a declarat Klum.

Vezi în GALERIA FOTO apariţiile frumoaselor actriţe la Premiile Emmy!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  29 Septembrie 2011, 13:55

si eu slabesc cu ceafa si bere

Vezi toate comentariile (1)
Comentează