TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Modelele de lenjerie intimă ABANDONEAZĂ când EA își anunță participarea » Imagini fără perdea

FOTO: Instagram +23   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 19:52

Amy Lee Summers a decis să încerce lucruri noi. Model, instructor de fitness și influencer, americanca participă acum și la competiții de lenjerie intimă.

Pe lângă imaginile demențiale pe care le distribuie pentru cei peste un milion de fani de pe Instagram, Amy a devenit celebră datorită planului ei de lucru în 7 pași și a dietei extrem de stricte.

Pe lista lucrurilor pe care le evită indiferent de circumstanțe se numără mazărea, porumbul, sub orice formă a sa, cafea cu lapte, sucurile și băuturile răcoritoare. 

1 +24 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vnelu02
vnelu02  •  29 Decembrie 2018, 11:35
Postat de thomassystem pe 29 Decembrie 2018, 09:10

Super articol, mulțumim GSPește. Mai jos de atât nu puteți ajunge. Atât de excitat am fost încât mi-am dat drumul pe gazeta de învelit guvizi. Sunteți geniali, cel mai bun ziar de sport din Europa.

Nu le mai spune asta, la cât îi duce capul ăştia chiar cred !

thomassystem
thomassystem  •  29 Decembrie 2018, 09:10

Super articol, mulțumim GSPește. Mai jos de atât nu puteți ajunge. Atât de excitat am fost încât mi-am dat drumul pe gazeta de învelit guvizi. Sunteți geniali, cel mai bun ziar de sport din Europa.

vnelu02
vnelu02  •  29 Decembrie 2018, 07:28
Postat de bazinga pe 28 Decembrie 2018, 23:16

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,am umplut prosopul!

Campioni la aşa ceva sunt, fără dubii, "jurnaliştii"(!!!) gsp. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează