TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » cros în Bucureşti, Columbiana în cinematografe, Oktoberfest în Braşov

Tu ce alegi să faci în weekend? Participi la cros, vezi un film, te distrezi la Oktoberfest sau mergi la o expoziţie?
Tu ce alegi să faci în weekend? Participi la cros, vezi un film, te distrezi la Oktoberfest sau mergi la o expoziţie?

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 14:19

SPORT

1. Crosul Societăţii Civile, Bucureşti

Pe 11 septembrie de la ora 9:00, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) va avea loc Crosul Societăţii Civile. Distanţa pe care se va alerga este de 5 km, după cum urmează: start la intrarea Charles de Gaulle, alergare pe aleea Michael Jackson, pe lîngă Pavilionul H, pînă la Fîntîna Mioriţa şi întoarcere spre lac, alergare pe malul lacului pînă la Bon Ton Palace.

Participanţii vor fi împărţiţi în trei grupe: juniori (sub 16 ani), adulţi (16-45 ani) şi veterani (peste 45 ani). Au fost invitaţi să alerge şi ambasadorii Bucharest International Marathon Valeria Răcilă van Groningen, Doina Melinte, Andreea Răducan, Otilia Bădescu şi Carmen Brumă.

Aceasta este ultima acţiune de pregătire înaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, care va avea loc între 7 şi 9 octombrie în Bucureşti. Vă puteţi înscrie la Crosul Societăţii Civile pînă pe data de 9 septembrie, completînd formularul de înscriere de AICI.

2. Turneul Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant, Oradea

În acest weekend, la Oradea va avea loc cea de-a şaptea ediţie a Turneului Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant. Anul acesta se vor înfrunta echipe din Romînia, Polonia, Bulgaria şi Bosnia Herţegovina. Pe lîngă un adevărat spectacol de baschet, spectatorii vor asista şi la o impresionantă lecţie de viaţă. Evenimentul are loc între 9 şi 11 septembrie, la Sala de Jocuri Sportive a Universităţii Oradea.

3. Cupa Royal la dans sportiv, Lugoj

Sîmbătă, 10 septembrie, în Lugoj va avea loc prima ediţie a cupei Royal, o competiţie de dans sportiv. Începînd cu ora 9:00, participanţii se vor întrece pe grupe de vîrstă în categoriile precompetiţional, clasele E şi D, open basic şi open, precum şi în concursurile de dans clasic şi latino american. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

4. Finala Campionatului „Dance to the core 2011”, Timişoara

Finala campionatului naţional de street dance, „Dance to the core 2011” va avea loc sîmbătă, 10 septembrie, pe malul răului Bega, la D’arc. De la ora 12:00, fiecare din cei 10 finalişti va trebui să impresioneze live cu cea mai bună şi originală coregrafie. Concursul a fost deschis oricărui artist dansator şi oricărei trupe de dans de stradă. Cei care vor reuşi să uimească audienţa la Timişoara vor cîştiga şi un super premiu: 1.000 de euro cash.

 

FILM

În acest weekend vom avea parte de trei premiere de film, care vor rula în cinematografele din toată ţara.

1. Columbiana (Colombiana)

Dacă genul acţiune este pe gustul tău, atunci nu trebuie să ratezi Columbiana. Zoe Saldana, actriţa ce e cunoscută acum în lumea întreagă după ce a jucat în Avatar, este Cataleya Restrepo, o tînără care are un singur scop în viaţă: să ucidă. Mai exact, să îi ia viaţa celui care a ordonat asasinarea părinţilor ei, la care a asistat cînd avea doar 10 ani. În ciuda eforturilor unchiului său, Emilio (Cliff Curtis) de a o ţine departe de pericol, Cataleya devine rapid un asasin de success şi caută răzbunarea. Pelicula este nerecomandată celor sub 15 ani.

2. Prietenie cu folos (Friends with benefits)

Pentru cei care preferă comediile romantice, Prietenie cu folos ar trebui să fie alegerea din acest weekend. Dylan (Justin Timberlake) şi Jamie (Mila Kunis) au aceeaşi idée despre dragoste: este doar o idee promovată de filmele de la Hollywood. Atunci cînd Jamie, o recrutoare de personal din New York îi propune lui Dylan, un director artistic din Los Angeles, să se mute în NY, începe o frumoasă prietenie. Atunci cînd sexul întră în ecuaţie, vor mai putea ei să se ghideze după aceeaşi filosofie de viaţă? Datorită scenelor cu adevărat picante din acest film, Prietenie cu folos este nerecomandat celor sub 15 ani.

3. Pina (Pina)

Pina este un documentar muzical ce s-ar putea să nu stîrnească interesul multora, însă foarte apreciat. Filmat 3D, acest urmăreşte povestea Pinei Bausch, ilustra coregrafă germană care a murit în vara anului 2009. Lungmetrajul urmăreşte compania de dans Pina Bausch din Wuppertal pe scena legendară dar şi în afara teatrului, în oraş şi peisajul industrial din jurul acestuia. Acest film poartă privitorul într-o uimitoare călătorie pentru a descoperi arta inimitabilă a celebrei coregrafe.

 

EVENIMENTE

Oktoberfest Braşov 2011, Braşov

Între 8 şi 11 septembrie, va avea loc Oktoberfest Braşov 2011, la Complexul sportiv Ion Ţiriac. În fiecare zi, de la ora 10:00 până la 23:00, vizitatorii vor avea parte de multă bere, concursuri cu bere, Miss Oktoberfest, muzica săsească cu formaţia Wirbelvind şi multă distracţie. Vezi AICI programul complet al evenimentului!

 

EXPOZIŢII

1. Entertainment Arena Expo 2011, Bucureşti

Vineri, 9 septembrie este ultima zi a Entertainment Arena Expo, o expoziţie internaţională adresată industriei divertismentului, deschisă la East Expo Center (Şoseaua Pantelimon nr. 1, sector 2). Evenimentul este structurat pe două secţiuni; la Romanian Gaming Expo veţi găsi aparate destinate jocurilor de noroc: rulete live şi electronice, jackpot-uri, slotmachine, componente şi accesorii, jocuri de casino live, pariuri sportive. Cealaltă secţiune, Romanian Amusement Expo cuprinde jocuri de amusement, jocuri de biliard, flipers, jocurile video, console, simulatoare video, darts. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar persoanele sub 18 ani neînsoţite de un adult este interzisă.

2. SIM – Salonul Internaţional de Mobilă, Bucureşti

Peste 170 de firme din Romînia şi străinătate sunt prezente la Salonul Internaţional de Mobilă de la Romaero Băneasa. Începută pe 7 septembrie, expoziţia dedicată industriei de mobilă se va inchide duminică, 11 septembrie. Vor fi expuse produse finite din lemn, materii prime, materiale auxiliare şi accesorii, decoraţiuni interioare, utilaje şi echipamente pentru prelucrarea lemnului.

Evenimentul este împărţit în saloane tematice: mobilier şi decoraţiuni, echipamente pentru prelucrarea lemnului şi accesorii pentru mobilier. Vizitatorii vor putea de asemenea participa la tombole şi concursuri. Biletul de intrare costă 5 lei. Poţi obţine o invitaţie online completînd acest formular.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anda85
anda85  •  19 Septembrie 2011, 18:20

La Oktoberfest 2011 concerteaza Suie Paparude, Spitalul de Urgenta, si Karpaten Show. Intreg programul pe orasulm.eu : orasulm.eu/evenimente/Parcul_Tineretului_2399/Oktoberfest_2011_11459

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close