TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Ziua Mondială a Snowboarding-ului la Păltinş, Concert Ştefan Bănică Jr la Bucureşti, „Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol” în cinematografe

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 19:54

SPORT

1. Ziua Mondială a Snowboarding-ului, 18 decembrie, Păltinş

Pe 18 decembrie, 31 ţări vor sărbători unul dintre cele mai iubite sporturi de iarnă, snowboarding-ul prin 112 evenimente. În România, ca şi anul trecut, snowboard-ul se va afla la mare cinste în Păltiniş. În afară de demonstraţii şi lecţii de la profesionişti, pasionaţilor acestui sport li se pregătesc si alte suprize. Vezi aici despre ce e vorba!

2. Gala K1 Romanian Xtreme Fighting, 17 decembrie, Braşov

Sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 21.00, la Disco Hacienda Braşov, reprezentanţi locali al sportului dur vor înfrunta sportivi din restul ţării pentru o seară de gală K1. Preţul unui bilet este de 20 lei şi poate fi achiziţionat de la faţa locului.

3. Cupa Bucureşti la Biliard 2011, 5 noiembrie – 17 decembrie, Bucureşti

Marea finala a concursului de biliard dedicat amatorilor are loc duminica, 17 decembrie, la King's Club, incepand cu ora 11.00. Cea mai importanta competitie de gen a avut loc in sase cluburi de joc Sereno Club, Underworld Club, Fun Land Romania, King’s Club, Mercury Club şi Split Club.

Citeste aici mai mult!

4. Patinoar mobil, din 1 decembrie, Cluj

Toata luna decembrie clujenilor le-au fost promise zile de distracţie şi sport pe cel mai mare patinoar mobil din ţară (cu o suprafaţă de peste 1000 mp)! Patinoarul s-a deschis din 1 decembrie şi va rămâne astfel până în luna februarie a anului următor.

 

EVENIMENTE

1. Turneu national "Cele Trei dive", 17-23 decembrie, în ţară

Tripleta Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu şi Leontina Vaduva vine pentru prima dată în turneu în ţara natală, în perioada 17-23 decembrie, după ce au împărţit marile scene ale lumii: Covent Garden, Staatsopera din Viena, Opera din Paris.

Reprezentaţia de muzică clasică este de fapt un turneu prin ţară, în Iaşi, la Sala Filarmonicii pe 17 decembrie, de la ora 19.00, în Cluj pe 19 decembrie, în Sala Auditorium Maximum UBB, de la aceeaşi oră, în Timişoara la Sala Capitol iar în Bucureşti pe 23 decembrie, tot de la ora 19.00 în Sala Radio alături de Orchestra Naţională Radio.

Repertoriul va include arii precum Habanera („Carmen”) şi Adela („Liliacul”) şi duete celebre.

2. Concert „Christmas in Vienna”, 16 decembrie, Bucureşti

Pentru al cincilea an consecutiv, orchestra Johann Strauss Ensemble se întoarce în România pentru a susţine concertul de Crăciun. Pe 16 decembrie, de la ora 19.30, prim solistul şi dirijorul Russell McGregor, concert maestru al palatului Schonbrunn, Viena, îşi va începe reprezentaţia la Sala Palatului.

3. Turneu "Regalul Craciun Vienez", 8-27 decembrie, Romania

Iubitorii de muzică clasică vor mai avea o surpriză luna aceasta, fie că se află în Bucureşti sau în alt oraş din România. Orchestra Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg va ajunge pe 20 dintre scenele importante din ţară, într-un turneu extraordinar cu ocazia Crăciunului.

Biletele costă între 80-170 lei, în funcţie de locaţie. Află aici programul turneului şi alte informaţii.

4. Concert aniversar de Crăciun Ştefan Bănică Jr. , 16-18 decembrie, Bucureşti

Anul acesta, Ştefan Bănică Jr susţine nu un concert, ci cinci, la Sala Palatului din Bucureşti. Între 16-18 decembrie se vor desfăsura ultimele trei, de la ora 19.30. Concertul de Crăciun 2011 marchează 10 ani de spectacole de sărbători pentru artist.

Preţul biletelor variază în funcţie de categoria de loc, de la 60-200 lei. Biletele pot fi cumpărate de la Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour si pe site urile www.vandbilete.ro,  www.bilete.rowww.biletoo.rowww.blt.ro.

5. Ajun de Crăciun la Palatul Brâncovenilor, 17-18 decembrie, Bucureşti

Cu o săptămână înainte de Crăciun, pe 17-18 decembrie, Palatul Mogoşoaia îşi deschide porţile pentru colindătorii în căutare de distracţii pur româneşti. Ca în vremurile de altădată, românii care vor trece pragul Palatului Brâncovenilor vor fi serviţi cu poame dulci, covrigi şi vin şi vor putea asculta formaţii de colinde live.

Intră aici pentru a afla programul detaliat al evenimentului!

6. Targul Carturestilor 2011, Bucuresti

Librăriile Cărtureşti se pregătesc în luna decembrie cu oferte speciale pentru cumpărători, fie că este vorba de discounturi sau cele mai populare titluri de cărţi, jocuri de societate, porţelanuri şi dulciuri. În mansarda Verona doamnele îşi vor putea alege obiecte vestimentare realizate de designeri autohtoni şi accesorii handmade.


FILM

Weekend-ul acesta, cinematografele au în vedere un film de acţiune/thriller, o comedie cu veveriţe, o peliculă franţuzească şi un film despre fericire şi Crăciun.

1. Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol (Mission: Impossible- Ghost Protocol) cu Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg

Tom Cruise se întoarce ca agentul MI Ethan Hunt, de această dată renegat de Guvernul SUA împreună cu agenţia lui, după ce i s-a imputat atacul terorist asupra Kremlin-ului. Alături de colegii săi, acesta va lupta să-şi reabiliteze numele  dar va fi distras de o misiune neaşteptată.

2. Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii (Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked) cu Amy Poehler, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney

Dave, Alvin şi veveriţele se relaxează pe un vas de croazieră când în urma unor defecţiuni, acesta cedează şi eroii noştri se trezesc naufragiaţi pe o insulă. Cu toate acestea, veveriţele îşi ocupă timpul cu un nou prieten si găsesc motive de distracţie, în timp ce Dave îşi caută prietenii dispăruţi.

3. Minciuni adevărate (De vrais mensonges) cu Audrey Tautou, Sami Bouajila, Nathalie Baye

Audrey Tatou o interpretează pe Emilie, destinatara unei scrisori de amor cu autor anonim. Pentru a o înveseli pe mama sa, care încă suferă după abandonul soţului, Emilie retrimite scrisoarea acesteia, lăsând-o să creadă că are un admirator necunoscut. Ironia sorţii face ca autorul scrisorii să fie chiar un angajat de-ai lui Emilie şi de aici, comicul de situaţie.

4. Cumplit de fericită (Happy, Happy) cu Agnes Kittelsen, Henrik Rafaelsen, Joachim Rafaelsen

Kaja s-a obişnuit cu viata ei de soţie, nu tocmai perfectă, dar cu momentele ei bune. Eterna optimistă va avea totuşi clipe de îndoială odată cu venirea noilor vecini, frumoşi, interesanţi, perfecţi! Convingerile ei vor fi date peste cap iar de Crăciun, lucrurile vor lua o cu totul altă întorsătură.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează