TIMP LIBER  »  HOBBY  »  SPORTURI DE IARNA

Sporturi de iarnă: Ziua Mondială a Snowboarding-ului, pe 18 decembrie la Păltiniş

Ziua Mondială a Snowboarding-ului va fi sărbătorită şi în România, pe 18 decembrie la Arena Platoş de lângă Păltiniş +1   FOTO
Ziua Mondială a Snowboarding-ului va fi sărbătorită şi în România, pe 18 decembrie la Arena Platoş de lângă Păltiniş

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 13:20

Ziua Mondială a Snowboardingului este sărbătorită şi în România iarna aceasta. Pe 18 decembrie, World Snowboard Day 2011 va avea loc la noi în ţară la Arena Platoş din Sibiu.

Aflată la cea de-a şasea ediţie, World Snowboard Day se va desfasura in acelaşi timp în ţări precum Marea Britanie, Spania, România, Japonia, Franţa, Germania, Polonia, Lituania, Statele Unite, Canada, Rusia, China, Argentina.

Cei prezenţi vor asista la demonstraţii de snowboarding, vor putea lua lecţii de la profesionişti. În plus, vor putea fi testate produse şi va rula un documentar despre snowboarding, „The Sleeping Giants”. Evenimentul va culmina cu o mare petrecere pentru toţi cei pasionaţi de sporturile de iarnă.

Aceasta sărbătoare propune pasionaţilor de sport, să descopere şi să fie iniţiaţi în tainele snowboardului şi presupune un efort comun al federaţiilor, staţiunilor, cluburilor, magazinelor, asociaţilor de specialitate pentru a ne transmite pasiunea lor faţă de acest sport de iarnă.

Vezi aici mai multe detalii şi informaţii despre înscrieri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează