TIMP LIBER  »  HOBBY  »  COMPETIŢII URBANE

Street Heroes 2011 – competiţie de BMX, skateboard, breakdance, baschet şi slackline

Street Heroes 2011
Street Heroes 2011

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 14:06

Bikeri, skateri, streetdanceri dar şi baschetbalişti pasionaţi îşi dau întâlnire luna aceasta la o megacompetiţie urbană, Street Heroes 2011.

Între 17-18 septembrie, în Parcul Tineretului, se va desfăşura Street Heroes, singurul festival care îmbrăţişează cultura urbană şi sporturile „underground” din România.

Deţinătorii de BMX, skateboard şi mişcări nebune de breakdance se vor confrunta în competiţii speciale şi vor avea loc demonstraţii de Street Art. Faţă de anul trecut, organizatorii s-au gândit să includă în programul 2011 două secţiuni speciale: streetball pentru echipe şi slackline pentru echilibrişti.

36 de echipe formate din trei jucători şi o rezervă vor trebui să-şi doboare adversarii într-un format competiţional, pe terenul de baschet Skatepark Tineretului. Amatorii de slacklining vor arăta ce pot în cadrul concursului Slackline Trickline Heroes 2011.

Vezi aici ce presupune skateboard(ing)-ul!

Vezi aici ce poate face un biciclist cu un BMX!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează