TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  LANSARE ALBUM

Tudor Chirilă: “Noul album va conţine şi un cântec-protest, numit Declar pierdută ţară”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 09:58

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a dezvăluit mai multe detalii despre concertul de pe 28 mai de la Sala Palatului şi despre noul album care urmează să se lanseze.

Lansăm un disc nou şi suntem foarte emoţionaţi pentru că am muncit trei ani la el. Discul se numeşte “2012”  şi reprezintă o schimbare, iar într-un an în care toată lumea crede că lumea se sfârşeşte, noi credem că lumea poate să înceapă.”, a declarat Tudor Chirilă.

În premieră, artistul a dezvăluit câteva detalii despre noul album şi despre concertul din 28 mai: “Albumul va conţine un cântec protest numit „Declar pierdută ţară” care vine în contextul socio-politic în care ne mişcăm şi mai avem o piesă care se numeşte „Să facem sex”, care este un cântec de dragoste, dincolo de titlu. Cât despre concertul de la Sala Palatului, pot spune că va conţine toate piesele de pe noul album, dar şi piese mai vechi. Va fi un spectacol foarte puternic şi din punct de vedere vizual.

Mai multe detalii despre viitoarea lansare Vama găsiţi aici.

sursa: werock.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
agamitza
agamitza  •  18 Mai 2012, 15:19

Lautarul asta crede ca face muzica dar nu e decat vocea poponetzului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close