MUZICA&FILM    •   SHOW

Un nou record mondial cu o cascadorie live » Nitro Circus, filmul 3D vine în România pe 28 februarie!

Joi, 07 Februarie 2013

Încununată cu succes în turneul din Australia, Europa şi SUA, echipa Nitro se întoarce pentru a-şi duce sporturile practicate la un alt nivel. Audienţa va fi uluită când echipa va încerca imposibilul, cu o cascadorie record, în transmisiune directă de la Arena O2 din Londra. Evenimentul de amploare va fi transmis in direct, prin satelit, în peste 500 de cinematografe din întreaga lume, pe 28 februarie 2013 la ora 21:00, dand startul la ce se anunta a fi o aventură  plină de adrenalină.Asa cum spun cei doi parteneri şi producători ai filmului, Jeremy Rawle şi Greg Godfrey, spectacolul va oferi o infuzie de adrenalină celor din sală.  In direct, 18 cascadori îndrăzneţi vor face simultan sărituri pe motociclete cu spatele, aflându-se la o distanţă periculos de mică, în timp ce vor încerca să doboare un nou record. După vizionarea evenimentului ce îi va ţine cu sufletul la gură, spectatorii vor putea să se relaxeze şi să urmărească în continuare mai multe acţiuni îndrăzneţe cu Nitro Circus: filmul 3D, o istorie exuberantă a acestor oameni îndrăzneţi, fără limite şi dependeţi de adrenalină, care devin pioneerii unui teritoriu aflat la limita dintre sport şi divertisment.

"Cascadoriile din film sunt mai mari şi mai nebuneşti decât orice am făcut până acum, iar acest film le amplifica nu doar la scara larga, ci si pe o scena extinsa la nivel mondial"
Liderul echipei Travis Pastrana


Fanii Nitro Circus din România pot vedea acest spectacol unic în transmisiune directă, exclusiv la Grand Cinema Digiplex, iar preţul unui bilet este de 35 de lei.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

cfrclujole  •  15 Aprilie 2013, 19:58

Frumos!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase