FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

Gigi Becali, imediat după eșecul pe terenul Craiovei: „Aduceți-mi antrenori!”

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 23:17 / Actualizat luni, 06 mai 2024 23:50

Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct după prima înfrângere a echipei lui în acest play-off și a comentat decizia lui Dan Șucu de a porni negocierile cu Mircea Lucescu.

Șucu a anunțat că îl vrea pe Lucescu antrenor la Rapid din sezonul viitor, informația care i-a căzut bine rivalului Gigi Becali.

Cum a apărut Mitriță pe bancă la Craiova - FCSB + reacția din tribune la care nici Băluță nu se aștepta
CSU Craiova - FCSB
Cum a apărut Mitriță pe bancă la Craiova - FCSB + reacția din tribune la care nici Băluță nu se aștepta

Gigi Becali: „Îi mulțumesc că îl aduce pe Lucescu. Acum am cu cine să mă bat”

„Până cum ziceam să îmi aduceți echipe. Acum vă zic să-mi aduceți antrenori. Văd că Șucu mi-l aduce pe Lucescu. Păi, de când voiam eu să-mi măsor puterile cu Lucescu? Ce Gâlcă? Nu e de talia mea. Petrescu, Lucescu, Hagi sunt de talia mea. Îl vrea pe Lucescu la Rapid, am și eu cu cine să mă bat”, a declarat Becali la Prima Sport 1, râzând.

Becali a devenit ulterior serios: „Dacă îi dă un milion salariu lui Lucescu, vine. Și dacă îi promite un buget de 7-8 milioane de euro pentru transferuri. Dar Lucescu e cel mai mare antrenor al României, nu vine el să joace cu ăștia de acum.

Mă întărâtă și pe mine să bag bani dacă vine Lucescu. O să fie frumos. Le mulțumesc și lui Neluțu Varga, și lui Șucu, pentru că mi-au adus antrenori”.

Dan Șucu așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu: „Lucrăm doar la aducerea lui la Rapid. Sunt optimist”

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.

VIDEO. Spectacol pe stadion la Universitatea Craiova - FCSB

Citește și:

Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”
UTA - FCU CRAIOVA 3-1
Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe
PLAY-OUT
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (39)
fabulos
fabulos  •  07 Mai 2024, 17:40
Postat de muzica pe 07 Mai 2024, 01:04

Sarmanii olteni(olgutza),dupa 12 meciuri consecutive ,fara victorie impotriva Stelei,se bucura de o victorie(dupa O-3,O-3,O-2 = O-8 !),au castigat si ei cuNOROC MARE(noi ratam un penalty,Popescu,portarul lor scoate miraculos 3 goluri ca si facute !),iar noi jucam,ca si cum n-am fi dormit nopti la rand,sarbatorind un titlu castigat la cea mai mare diferenta ,decand avem playoff si cu 3 etape inainte de final !!Deci s-a scris istorie,greu de egalat !Noi dorim sa scoatem CFR-ul ,increzutului de Petrescu,de pe locul 2 !Restul,nu e prea important !Vrem victoria cu franarii in fata unui record absolut de spectatori (53.OOO ) !ACEST LUCRU VA INCORONA ACEASTA SARBATOARE UNICA IN PIATA CONSTITUTIEI !Restul este NEINTERESANT !!!

Oltenii nu aveau cum sa castige in campionat impotriva Stelei. Echipele din Supeliga nu joaca cu cele din Liga 2.

thiamarcos
thiamarcos  •  07 Mai 2024, 13:23
Postat de Stelian66 pe 07 Mai 2024, 08:43

Am văzut aseară , 45 minute fără șut pe poartă . Mare antrenor ciobanul . Dacă era 5-0 reflecta corect realitatea . Penalty oferit cadou , după ce arbitrul s-a făcut ca nu vede cum e împins Mitrita în careu . Dar pomanagiul de Olaru a rupt văzduhul . Când nu sunt omenii sau arbitrii , e greu să joci .

:-))) Oricum, nu se poate spune ca e antrenor, el face o confuzie, antrenor e ala care sta la firul ierbii la antrenamente cu fotbalistii si ii pune sa munceasca pentru a-si corecta, dezvolta sau multiplica diverse abilitati. Ciobanimea Sa sta pe scaun la meci si decide niste schimbari fara sa aiba habar de forma de moment, starea de spirit sau macar de pozitia cea mai optima in teren a fotbalistilor. Niciun macar critic sau analist de fotbal nu poate fi numit fiindca pentru asta iti trebuie niste scoala ca sa ai idei si vocabular si niste inteligenta. La el criteriile care il fac pe un fotbalist sa fie bun sunt doar doua: sa aiba barbatie si sa vrea imparatul Isus sa joace bine.

xsandum
xsandum  •  07 Mai 2024, 13:18

Cit poti sa fii de *** ca sa nu vezi ca te-au batut toti de ti-a sunat apa in cap?? Mai stii integrale, radicali, regula de 3 simpla?? Laudarosule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close