SPORTURI  »  ALTELE  »  KENTUCKY DERBY

GALERIE FOTO Evenimentul de sport care a zguduit America în week-end » 130.000 de cocktailuri vândute în pahare aurii, într-o singură zi! Cât costă specialitatea

Paige Spiranac și paharele de aur cu Mint Julep +26   FOTO
Paige Spiranac și paharele de aur cu Mint Julep

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 14:19 / Actualizat marti, 07 mai 2024 16:41

În weekend, în Louisville, Kentucky (SUA), a avut loc celebrul Kentucky Derby. Pasionații curselor de cai din întreaga țară au venit la eveniment.

Cursa care se dispută la hipodromul „Churchill Donws” este preferata fanilor, fiind cea mai urmărită în Statele Unite ale Americii. Iar ediția din acest an, cea cu numărul 150, au venit aproximativ 157.000 de fani, aceștia urmărind o cursă spectaculoasă, câștigată de Mystik Dan la limită, fiind cel mai strâns rezultat din 1996 încoace.

FOTO. Spectacol în tribune la Kentucky Derby

Paige Spiranac
Paige Spiranac
Paige Spiranac
Kentucky Derby 2024 // FOTO: Imago
Kentucky Derby 2024 // FOTO: Imago
+22 FOTO

Atenția nu a fost doar pe pistă, ci și în tribune, acolo unde fanii au impresionat prin ținutele extravagante. Printre fani s-a aflat și Paige Spiranac, celebra jucătoare de golf. „E mereu ceva special” a spus frumoasa blondă, care a atras toate privirile.

130.000 de cocktail-uri vândute într-o zi

Una dintre tradițiile cursei este consumarea unui cocktail tradițional, numit Mint Julep și făcut din whisky, zahăr, apă, gheață și mentă. Și servit în pahare aurii. Iar potrivit Daily Mail, organizatorii au estimat că s-au consumat aproape 130.000 de astfel de băuturi într-o singură zi.

Kentucky Derby 2024 // FOTO: Imago
Paige Spiranac
Paige Spiranac
Paige Spiranac
Kentucky Derby 2024 // FOTO: Imago
+22 FOTO

Prețul pentru o astfel de băutura a fost unul extravagant: 22 de dolari. Cu 7 dolari mai mult decât în 2016. În timp ce în 2006 băutura costa doar 9 dolari.

Citește și:

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”
MET GALA
Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  07 Mai 2024, 20:24

terminati bah cu "celebra jucatoare de golf, Paige Spanac". e aia celebra din cauza golfului asa cum sunt si eu din cauza tenisului pe care l-am practicat pana la 16 ani si am castigat 0.5 turnee :))) e celebra din cauza sanilor sai uriasi care au vazut mai multe terenuri de golf decat insasi posesoarea lor.

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Mai 2024, 15:30

Un articol de cancan, care descrie doar superficialitatea evenimentului respectiv si nu trateaza deloc latura sportiva. Plus ca acest eveniment nu a zguduit deloc America, el fiind complet ignorat de catre majoritatea americanilor, in afara unor bogatani, celebritati si "wannabes" care se folosesc de el pentru a discuta afaceri sau a-si promova imaginea si amatorii de pariuri sportive care urmaresc cursele de cai la televizor, in speranta ca le va iesi biletul.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  07 Mai 2024, 14:27

Davide Marinesco, specialistul gesepe in hipism. Hip, hip, uraaa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează