FOTBAL CU CAPUL  »  FOTBAL CU CAPUL  »  

Vom fi din nou ce-am fost, dar mai mici decit atit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Dar comunismul nu se opreste aici. A doua arena ca marime din Coreea de Nord - numita atit de simplu si vibrant Kim-Il Sung - este de asemenea undeva printre primele ale lumii, cu locuri pentru numai vreo suta de mii de bieti aplaudaci. Va dati seama ce ostilitate exista intre cele doua huidume de constructii?

Probabil ca intr-o buna zi stadionul ala mai mic, care a fost persecutat si marginalizat (ma gindesc chiar ca o fi fost trecut pe linie moarta pe la Editura Tehnica) va organiza o lovitura de stat, asa cum se face de obicei in regimurile comuniste, prin care il va inlatura din pozitia de lider pe First May Stadium.

Abia atunci, dupa ce se va infiera cultul personalitatii, vom afla ca liderul, adica stadionul Rungrado May First de care v-am vorbit mai sus, mintise tara si omenirea atita amar de vreme, si ca in realitate avea mai putine locuri si nici nu era asa de destept si de inalt.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează