INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Imagini şocante » Echipa Fenerbahce, ţinta unui atac armat » Şoferul autocarului a fost împuşcat

Foto: Twitter +3   FOTO
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 00:51

În seara de sîmbătă spre duminică a avut loc un atac armat asupra autocarului celor de la Fenerbahce. Acesta venea de la Rizespor, unde echipa cîştigase meciul din campionat cu 5-1.

În timp ce autocarul se îndrepta către aeroportul din Trabzon, şoferul acestuia a fost împuşcat chiar în timp ce traversa un pod, iar starea sa este foarte gravă. Imediat după incident, victima a fost transportată de urgenţă la spital. Jucătorii care se aflau în autobuz au scăpat teferi.

"O întâmplare teribilă! Nebunii care se fac vinovați de asta trebuie prinși și pedepsiți în consecință!" - vicepreședinte Trabzon

Conform unor publicaţii de ştiri  din Turcia, şoferul ar fi decedat, însă informaţia nu este confirmată. Alte surse susţin că victima se zbate între viaţă şi moarte. Autocarul a fost oprit imediat.

După ce l-au împuşcat, şoferul a fost aproape să piardă controlul, dar gărzile de corp au intervenit şi au oprit autorcarul. Doctorul echipei i-a acordat şi el imediat primul ajutor. Şoferului îi curgea sînge şi pe gură şi pe urechi. Vezi VIDEO cu momentul în care a fost scos din autocar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează