ALTELE  »  JUNIORI  »  GSP SPECIAL

Antrenorul lui Flavius Daniliuc, puştiul-minune descoperit de GSP la Viena, confirmă: "E fenomenal"

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Slobodan Batricevici, unul dintre tehnicienii care se ocupă de băiat, susţine că avantajul numărul unu al lui Flavius este forţa mentală deosebită: "În plus, e rapid, tehnic şi citeşte repede jocul"

Descoperit de Gazetă la juniorii lui Rapid Viena, puştiul de 10 ani al unor emigranţi români, Flavius Daniliuc, i-a încîntat deja şi pe tehnicienii cu care lucrează în Austria. Băiatul, care în februarie va merge la teste pe "Bernabeu" pentru Academia lui Real, e considerat un caz special şi de fostul internaţional sîrb Slobodan Batricevici, unul dintre antrenorii privaţi ai tînărului mijlocaş.

"E foarte departe pentru vîrsta lui"
Omul confirmă versiunea părinţilor: "Într-adevăr, putem vorbi despre un fenomen. Este foarte departe pentru vîrsta lui. E rapid, tehnic, un excelent luptător, agresiv în sensul bun al cuvîntului. Şi citeşte foarte bine jocul".
Totuşi, Batricevici crede că mai important decît toate e faptul că "Flavius are acea mentalitate de învingător specifică marilor vedete. Gîndeşte pozitiv, vrea să cîştige mereu".

"Mai trebuie să lucreze la tehnica şutului"
Antrenorul sîrb avertizează însă că "Flavius are un drum lung în faţă pînă la a ajunge un mare jucător. E deocamdată într-un proces de formare. Acum un an, cînd l-am preluat, avea probleme la coordonare. Le-am rezolvat. Mai trebuie însă să lucreze la tehnica şutului şi la preluarea balonului în aer".

"Cu ani în urmă, eu şi prietenii mei l-am ajutat pe Bojan Krkici să ajungă la Barcelona. La Real nu am conexiuni, dar ar fi nemaipomenit ca Flavius să ajungă la Academia madrilenilor"
Slobodan Batricevici, antrenor Flavius Daniliuc

"Copilul e deocamdată prea mic pentru echipele naţionale, dar din acest moment îl luăm sub monitorizare spre a-i urmări cariera în viitorii ani. Succes la Real!"
Miodrag Belodedici, director juniori FRF

800 de euro plătesc părinţii lui Flavius pentru antrenamentele private ale băiatului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Ianuarie 2011, 11:50

Copilul trebuie urmarit ...indiferent ce se va intampla cu el peste ani .Din poze arata a fotbalist in devenire !

bombon
bombon  •  11 Ianuarie 2011, 11:08

Pune clanul Becali mana pe el, n-aveti voi grija, credeti c-o sa ajunga nu stiu ce? va inselati! Rezolva clanul!

liviol
liviol  •  11 Ianuarie 2011, 10:07

...da da..Scouteri de citit bloguri! Despre copilul asta a scris un cititor la articolul cu micile sperante de prin Europa si hop si ei! Mai vreti un pont?La timisoara e o grupa de copii care a ajuns la o relativa maturitate-15-16 ani care matura pe jos prin toate competitiile cu Academia hagi and GP!Vreo 2 sunt in probe la Barca!Hai...repede subiectul pana nu-l fura cei de la Prostsport

Vezi toate comentariile (5)
Comentează