ALTELE  »  TINERET  »  ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21, MARŢI, 14:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 1-2)

Pearce: "Am exersat şi noi penalty-urile. Nu ar fi un miracol dacă România s-ar califica"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2010 00:00

Selecţionerul echipei U21 a Angliei, Stuart Pearce, a declarat la conferinţa de presă care a avut loc astăzi la Botoşani că nu ar fi nici un miracol dacă naţionala U21 a României s-ar califica şi a precizat că jucătorii săi, ca şi cei români, au exersat loviturile de departajare.

"Sansele sunt 50% - 50%. Respectam Romania, care are jucatori foarte periculosi in atac. Toti sunt buni, dar l-am remarcat pe Hora dupa meciul tur"
, a comentat Pearce.

Apoi s-a referit Wilshere, absent pentru ca a fost convocat la prima reprezentativa: "Pentru el este o ocazie foarte mare sa joace la nationala mare, care este prioritara, dar eu zic ca avem solutii ca sa nu ii simtim absenta".

"De doi ani de cand am preluat echipa, la fiecare antrenament, exersam loviturile de la 11 metri, dar sper sa nu fie nevoie de asa ceva. Oricum, nu ar fi nici un miracol daca s-ar califica mai departe Romania, si-a meritat locul la baraj", a mai spus el.

Reprezentativa de tineret a României a fost învinsă vineri, cu scorul de 2-1, de selecţionata similară a Angliei, în manşa tur a play-off-ului de calificare la turneul final al Campionatului European "Under 21".

Manşa retur este programată mîine, de la ora 14.30, la Botoşani. Faţă de partida de săptămâna trecută, la confruntarea din România Pearce nu îi va avea la dispoziţie pe Jack Wilshere, plecat la naţionala de seniori a Angliei, şi Marc Albringhton, accidentat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
martzic
martzic  •  11 Octombrie 2010, 16:27

Not a miracle, just another disaster!

alexiulian1993
alexiulian1993  •  11 Octombrie 2010, 15:24

Romania 21-Anglia 21 live pe SPORT-ACTUAL. T K . necesita inregistarea

cumvretivoi
cumvretivoi  •  11 Octombrie 2010, 13:39

Cu gandul la viitor,va doresc succes!!Hai ROMANIA(U21!!)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează