SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Doru Sechelariu: "Anul acesta voi participa în Formula BMW pentru echipa lui Giancarlo Fisichella"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Doru Sechelariu, pilotul român din Formula BMW, a vorbit despre drumul său către Formula 1, despre ce trebuie să faci ca să ajungi acolo şi piloţii pe care i-a întîlnit.

"Formula BMW este o clasă care te ajută să acumulezi experienţă. Vreau să capăt experienţă să ajung în GP2. Nu e o cale exactă spre Formula 1. Trebuie să fii unul dintre pretendenţii la titlu în fiecare clasă şi dacă te vede o echipă ca BMW, semnezi cu ei şi ajungi în Formula 1. Cîştigătorul campionatului la Formula BMW primeşte doar 10.000.

M-am întîlnit cu Michael Schumacher, mi-a dat nişte sfaturi. Cu Robert Kubica m-am întîlnit la o clinică specială pentru piloţi. Îmi place foarte mult Fernando Alonso. Îmi place chiar de acum şase ani, cînd nu cîştigase încă titlul în Formula 1", a spus Doru Sechelariu la sportro.

"Mă antrenez pe circuitele din occident, pentru că aici nu am unde. Anul acesta voi partipa în Formula BMW pentru echipa lui Giancarlo Fisichella", a mai adăugat acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  30 Ianuarie 2009, 21:47

Doru Sechelariu: "Anul acesta voi partipa în Formula BMW pentru echipa lui Giancarlo Fisichella...ba intelectualilor nu e partipa ci participa.nu-mi stergeti mesaju.

 •  30 Ianuarie 2009, 21:17

sa ai bafta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează