SPORTURI  »  AUTO  »  LOTUS F1

Jarno Trulli si Heikki Kovalainen vor pilota pentru Lotus F1 din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Pilotul italian Jarno Trulli si finlandezul Heikki Kovalainen vor concura din sezonul 2010 pentru noua echipa de Formla 1 Lotus, informeaza editia online a BBC.

Trulli a fost în sezonul trecut la Toyota, în timp ce Kovalainen a ramas fara post dupa ce Jenson Button a semnat cu McLaren. Cei doi piloti au semnat contracte valabile câte trei ani, iar Fairuz Fauzy, din Malaezia, va fi pilotul de rezerva.

"Echipa a aratat seriozitate si vrem sa fim una dintre cele care se vor lupta pentru titlu. Trulli are multa experienta, iar Heikki este tânar, dar a aratat ca este un pilot foarte valoros", a spus seful echipei Lotus, Tony Fernandes.

"Suntem una dintre echipele noi, asa ca trebuie sa câstigam respectul adversarilor. Vrem sa fim cea mai buna echipa care va concura din acest sezon. Sistemul de punctaj s-a schimbat, iar eu vreau sa fiu în primii zece", a spus Trulli.

Lotus F1, care este una din cele cinci echipe noi în viitorul sezon, va avea un buget de 55 de milioane de lire sterline.
 
Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează