SPORTURI  »  AUTO  »  VETTEL, CAMPION MONDIAL LA FORMULA 1

Nemţii, mai fericiţi decît Vettel după succesul din Formula 1! :D Vezi cum au sărbătorit!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Sebastian Vettel, neamţul de la Red Bull, a devenit, duminică, cel mai tînăr campion mondial din Formula 1, la vîrsta de 23 de ani şi 134 de zile.


Sebastian Vettel, neamţul de la Red Bull, a devenit, duminică, cel mai tînăr campion mondial din Formula 1, la vîrsta de 23 de ani şi 134 de zile.

La finalul cursei de la Abu Dhabi care i-a adus în palmares primul succes major, Vettel nu s-a putut bucura de acest succes alături de prietena sa, Hanna, care a urmărit cursa din Germania, alături de rudele şi familia lui Sebastian.

După interviuri şi festivitatea de premiere, neamţul a tramsmis un mesaj prin intermediul televiziunii: "Transmit salutări familiei, părinţilor şi prieteni mele care au urmărit de acasă această cursă şi mi-au ţinut pumnii strînşi."

Kai Ebel, prezentatorul emisiunii germane RTL, a avut un mod mai ieşit din comun de a se manifesta după succesul obţinut de Vettel: a început să plîngă, rupîndu-şi pantalonii şi cîntînd la chitară melodia "TNT" a celor de la ACDC.

foto: bild.de

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
mihi777
mihi777  •  15 Noiembrie 2010, 16:12

Si acum mai puteti corecta o data stirea! Daca tot citati site-uri straine, pe bild.de scrie ca tatal lui Vettel i-a rupt pantalonii comentatorului Kai Ebel de la televiziunuea (nu emisiunea!) RTL. Acolo unde nu comenteaza Miki, un alt amator din gasca voastra.

sanlyan
sanlyan  •  15 Noiembrie 2010, 15:43

Stimabili gazetari, acela nu este tatal lui Vettel, ci prezentatorul televiziunii germane, RTL, Kai Ebel. Va rog rectificati stirea. Cu respect, Sanlyan.

cretaru
cretaru  •  15 Noiembrie 2010, 15:14

RETETA SUCCESULUI VENITI IN ROMANIA CU masinutzele SI DUPA CASTIGATI TITLUL MONDIAL

Vezi toate comentariile (3)
Comentează