SPORTURI  »  AUTO  »  

Schumacher impresionat la Mercedes

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Fostul campion mondial, pilotul german Michael Schumacher, recrutat de echipa Mercedes după o pauză de 3 ani, s-a declarat impresionat de instalaţiile noului său angajator din Marea Britanie. "Am petrecut doar cîteva zile la sediul echipei şi la locul de producţie a motoarelor de la Brackley pentru a cunoaşte mai bine inginerii şi structurile şi sînt extrem de incîntat de motivaţia oamenilor pe care i-am întîlnit". Schumacher a adăugat că, deşi această echipă este campioană mondială en-titre, nu a făcut pe nimeni de aici să fie blazat de succes. "Dimpotrivă, lumea vrea mai mult. Este un lucru bun, nu am fost obişnuit cu aşa ceva la foştii mei angajatori", a adăugat pilotul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  12 Februarie 2010, 09:13

"s-a declarat impresionat de instalaţiile noului său angajator"... vai de capu vostru. Femeile, la cratita!

 •  01 Februarie 2010, 05:25

f1jocker12.blogspot.com

 •  18 Ianuarie 2010, 13:25

Oricine ar fi impresionat de Mercedes tinand cont ca este poate cel mai mare constructor mondial din toate punctele de vedere. Succes Schumacher si cat mai multe titluri de campion!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează