SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE DACIA DUSTER

Azi se lansează Dacia Duster!

Dacia Duster, Duster, Suv
Dacia Duster, Duster, Suv

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Dacia Duster, primul SUV din istoria mărcii, va fi arătat în premieră mondială astăzi, la Geneva. În România, maşina se va putea cumpăra din această lună

Dacia Duster îşi face astăzi botezul la Geneva. De la ora 15:45, la standul Daciei din cadrul Salonului elveţian, va începe conferinţa de presă, după care primul SUV din istoria producătorului de la Mioveni va fi arătat în premieră mondială.

Oficial nu s-au comunicat preţurile lui Duster. Astăzi, reprezentanţii Daciei vor anunţa preţurile şi ziua în care românii vor putea deja să şi-o comande. Surse apropiate constructorului afirmă că un Duster cu tracţiune integrală va avea un preţ de pornire de 14.000 de euro, în timp ce un Duster cu tracţiune doar pe roţile din faţă va fi cu 2.000 de euro mai puţin. Cert este că germanii spun că la ei maşina va pleca de la 13.000 de euro. Cei de la Dacia afirmă că Duster va fi mai ieftină decît competitoarele sale.

Tot neoficial, cei de la Dacia spun că Duster va apărea pe piaţă foarte curînd, fiind aproape sigur că din această lună românii şi-o pot cumpăra. Europa, Turcia, Algeria şi Maroc vor fi primele pieţe pentru SUV-ul Daciei.

Duster va fi disponibil în trei variante de motorizare: 1.6, 16V, 110 CP şi două diesel (1.5 dCi, 85 CP şi 1.5 dCi, 105 CP). Se vor oferi 3 ani de garanţie sau 100.000 km parcurşi.

Primele imagini oficiale cu Dacia Duster vor putea fi vizionate pe www.gsp.ro astăzi, după 15:45 (ora României), ora lansării de la Geneva. Tot atunci veţi afla şi cît va costa primul SUV din istoria Daciei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  02 Martie 2010, 16:01

e sub-motorizata clar... definitoriu pt Dacia

 •  02 Martie 2010, 12:44

pe situl fabricantului gasiti poze, detalii tehnice, preturi etc. pt noul model duster

sirehd
sirehd  •  02 Martie 2010, 08:21

e ok masina

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close