INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANIONIOS - PAOK 2-2

Răzvan Lucescu și jucătorii săi, fluierați și contestați de fani! PAOK a pierdut primul loc

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 10:00

Antrenorul român a dat vina pe ocaziile ratate, susținând că echipa a jucat foarte bine. Suporterii i-au iertat de critici doar pe Matos și Vieirinha. PAOK a cedat șefia, fiind depășită de Olympiakos.

Egalul cu emoții smuls pe "Néas Smírnis" din Atena, 2-2 cu Panionios, a costat echipa lui Răzvan Lucescu nu doar încă două puncte în deplasare, ci și primul loc, acaparat de campioana Olympiakos, 3-1 cu Kerkyra.

Fanii au reacționat după meci, contestându-și favoriții. În momentul în care jucătorii și antrenorul român s-au dus la galerie să mulțumească pentru susținere, au fost fluierați. Numai Matos și Vieirinha au primit aplauze!

"Nu-mi pasă ce-au zis, nu mă uit la asta, poate că s-a întâmplat. Știu că suporterii noștri doreau victoria. Cu tot respectul pentru toți, avem un sezon foarte bun. Nu putem da vina pe jucători în acest meci. S-au luptat, au reacționat, dar la fotbal mai pățești așa. Contează că ne-am creat ocazii, păcat că le-am ratat", a spus, la conferința de presă, Lucescu jr. care a renunțat să țină echipa în cantonament la hotel toată săptămâna. 

6 luni au trecut de la ultimul succes repurtat în deplasare de PAOK în campionat, 1-0, chiar cu Panionios

"Trebuie să admitem că avem o problemă, nu concretizăm ușor oportunitățile create. Ne lipsește calmul în clipele importante, nu presiunea e de vină că ratăm" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează