ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Au fost anunțate cardurile pentru TOTW 34 la FIFA 21! Surpriză totală: la 43 de ani, Buffon a prins echipa săptămânii!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 16:35 / Actualizat joi, 20 mai 2021 16:35

EA Sports a anunțat lista jucătorilor care au prins carduri speciale în a 34-a săptămână din TOTW (Team of the Week). Cea mai mare surpriză o reprezintă apariția lui Gianluigi Buffon (43 de ani), care a câștigat Cupa Italiei cu Juventus, și i-a luat fața lui Alisson, goalkeeper-ul marcator al lui Liverpool.

Puțini fotbaliști se pot lăuda că prind echipa săptămânii la FIFA 21 Ultimate Team la vârsta de 43 de ani, dar Buffon continuă să doboare orice record. Portarul a apărat poarta lui Juventus în finala Cupei Italiei, cu Atalanta, și a obținut un nou trofeu în tricoul „Bătrânei Doamne”. Performanța sa i-a făcut pe cei de la EA Sports să-l adauge printre cardurile speciale de la finalul săpătmânii cu numărul 34 din FIFA 21 Ultimate Team.

Primele informații despre FIFA 22: posibila dată de lansare și cine va fi jucătorul de pe copertă
FIFA 22
Primele informații despre FIFA 22: posibila dată de lansare și cine va fi jucătorul de pe copertă

Cardul de 89 al lui Trent Alexander-Arnold este cel mai valoros din această săptămână, dar nici jucători precum Dembele (86) sau Soler (86) nu pot fi neglijați. 

Lipsa lui Alisson și a fotbaliștilor de la Leeds i-a supărat pe jucătorii de FIFA 21, care consideră că performanța portarului de la Liverpool, cu gol marcat, nu avea cum să nu-i ofere brazilianului un loc în echipa săptămânii.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează