FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - QARABAG 0-2

3 bile negre pentru Steaua după primul amical al iernii » Cum a jucat Alibec la debutul în roș-albastru

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 00:00

După 11 zile de antrenamente obositoare în care au ridicat sute de kilograme de greutăți și au făcut mai multe ședințe bazate pe pregătire fizică intensă, ieri steliștii au evoluat în primul și singurul amical din primul cantonament din Turcia.

Cu două echipe folosite de Laurențiu Reghecampf, Steaua n-a ieșit cu absolut nimic în evidență. Iată concluziile Gazetei după amicalul pierdut cu Qarabag

1. N-AU AVUT NICIO OCAZIE

Reghe a început meciul aproape cu formula standard cu care Steaua va juca meciurile din 2017. În afară de absența lui Boldrin din primul 11, vicecampioana chiar așa va evolua începând din martie! Chiar dacă Alibec a fost titular, atacantul venit de la Astra n-a avut nicio ocazie clară de a marca. Deşi s-a zbătut și a alergat mult, n-a avut nici ce să fructifice. Nici repriza a doua n-a fost darnică cu jucătorii roș-albaștri, aceștia ajungând extrem de greu în careul advers.

2. EXPERIMENTE NEREUȘITE

În căutarea unui fundaș central de meserie, Reghecampf a improvizat ieri și l-a trimis pe Momcilovici în centrul apărării. În urmă cu câteva zile, Becali dezvăluia o discuție cu antrenorul care spunea că vrea să-l folosească pe Marko fundaș dreapta, nicidecum în centru, așa cum s-a întâmplat aseară. După pauză, Reghe a continuat experimentele, iar locul sârbului a fost luat de Tudorie, jucător care a mai fost folosit pe acest post și în cantonamentele trecute, dar fără niciun rezultat.

3. SCHIMBĂRI DE SISTEM

Reghe a început în celebrul 4-2-3-1, sistem pe care l-a folosit în actualul sezon, dar în timpul primei reprize, nemulțumit de evoluția mai multor jucători, a decis să schimbe sistemul. A făcut-o după doar 21 de minute, creând unul ultraofensiv, cu trei atacanți. Din 4-2-3-1, sistemul a ajuns 3-4-3: Fl. Niță - Tamaș, Momcilovici, Toșca - Enache, Ov. Popescu, Pintilii, De Amorim - Ad. Popa, Alibec, Mihalcea. După pauză, antrenorul a modificat din nou sistemul, preferând să joace în 4-3-3.

Steaua - Qarabag (Azerbaidjan, I) 0-2

Au marcat: Ndlovu (27), Muarem (59)

Steaua în prima repriză: Fl. Niță - Enache, Tamaș, Momcilovici, Toșca - Pintilii, Ov. Popescu - Ad. Popa, Mihalcea, De Amorim - Alibec.

Steaua în a doua repriză: Stăncioiu - Simion, Moke, Tudorie, Filip - Vl. Achim, Muniru, Boldrin - Jakolis, Onțel, Man.

Statistică în timp real

Jucătorii steliști care au evoluat în meciul de ieri, cu Qarabag, au avut montate la piept, pe toată durata partidei, niște pulstestere. Pe ecranul unui laptop, conectat lângă banca de rezerve a Stelei, Toni Petrea, dar și Ovidiu Kurti au monitorizat în timp real evoluția pulsului fotbaliștilor, disponibilitatea acestora la efort, dar și alte elemente statistice solicitate de către antrenorul Reghecampf. La finalul partidei, toate rezultatele au fost salvate într-un program special și vor fi analizate de către cei din staff.

Gnohere nu e la zi

Transferat de Steaua de la Dinamo în această iarnă, atacantul Harlem Gnohere nu a fost folosit niciun minut în amicalul de ieri al Stelei. De același tratament au avut parte şi Ionuț Poiană, dar și Florin Tănase, toți cei trei făcând antrenamente separate. Nu este pentru prima dată în acest cantonament când Gnohere și Tănase au făcut ședințe de pregătire separate. Harlem nu a mai participat la ultimele antrenamente alături de restul colegilor și a intrat în sala de forță pentru a ajunge la zi cu pregătirea fizică. Fotbalistul venit de la Dinamo are 94 de kilograme, iar Reghe l-a pus să dea jos cât mai rapid surplusul de kilograme.

Cinci adversare în stagiul doi

Lotul vicecampioanei revine astăzi în România. Cel de-al doilea stagiu de pregătire va avea loc tot în Belek, în perioada 22 ianuarie - 4 februarie, în incinta hotelului Riu Kaya Palazzo. În cel de-al doilea stagiu de pregătire, Steaua va avea de disputat cinci meciuri amicale, care nu vor fi televizate în România.

  • 24 ianuarie: Steaua - FK Vardar Skopje (Macedonia)
  • 26 ianuarie: Steaua - Terek Groznâi (Rusia)
  • 28 ianuarie: Steaua - Slovan Bratislava (Slovacia)
  • 31 ianuarie: Steaua - Wisla Cracovia (Polonia)
  • 2 februarie: Steaua - Hajduk Split (Croația)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Ianuarie 2017, 21:43
Postat de vasy86le pe 19 Ianuarie 2017, 12:10

Ba khal, oamenii care vin pe National Arena nu vin ca sunt fani FCSB, vin ca vor sa vada si ei un meci din tribunele celui mai frumos si modern stadion al tarii. Eu stiu ca fanii isi sustin echipa, scandeaza, canta, la voi cati fani au cantat si si-au sustinut echipa?

Ala nu e bucurestean . Nu a vazut steaua pe viu niciodata . E bun de gura si atit . Un hei rupist convenabil !

sexilian
sexilian  •  19 Ianuarie 2017, 19:27

sigur a fost BLAT,brrrrrrrr......

818086355002640
Constantin Zaharia  •  19 Ianuarie 2017, 12:52

Deci poate sa experimenteze pana in anul 2070, degeaba!!Nu are nici jucatori, nici nu se pricepe, jucatorii buni pe care ii cumpara sunt transformati in mediocrii imediat ce ajung pe mana faimosului Reghe si in gura.....ciobanului!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează