FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, 20:15, DIGISPORT 1, REALITATEA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Am trăit s-o auzim şi pe-asta » Dinamo este model de urmat pentru Mircea Lucescu!

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 18:13

Amicalul Dinamo - Barcelona, de sîmbătă, 11 august, a devenit un model de urmat pentru unul dintre clasicii fotbalului românesc şi european.

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat pentru site-ul oficial al grupării ucrainene că doreşte să aducă pe Donbass Arena mari echipe ale lumii şi-a motivat şi de ce: "Vreau să conving pe toată lumea că este vital să invităm la Doneţk echipe de cel mai înalt nivel. Anul trecut am avut noroc şi i-am găzduit pe cei de la Olympique Lyon. Anul acesta avem Spartak Moscova şi Lokomotiv Moscova, cluburi care sunt respectate şi iubite în Rusia.

Un motiv pentru care îmi doresc astfel de partide cu adversari importanţi este audienţa pe care ar avea-o. La astfel de partide, suporterii sunt interesaţi doar de spectacol şi de scorul de pe tabelă. În plus, toată lumea se bucură de fotbal. De exemplu, Dinamo Bucureşti va întâlni FC Barcelona în week-end, iar suma de bani pe care au investit-o pentru a-i aduce pe spanioli în România va fi depăşită cu siguranţă de încasările rezultate în urma unui stadion arhiplin. Cred că, peste un timp, vom avea şi noi meciuri amicale care să umple stadionul din Doneţk".

Pe 7 septembrie, pe Naţional Arena, Şahtior Doneţk, cu ambele echipe ale clubului, va disputa meciuri amicale cu formaţiile similare ale lui Dinamo Bucureşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
xzx
xzx  •  11 August 2012, 11:07

titlul articolului este total eronat.Domnule ziarist TU NU traiesti degeaba.Scopul tau este sa-l saruti in fund pe cioban cand va invita la palat.

florinch
florinch  •  10 August 2012, 10:21

Ba "domnule' Apostol,tu ai pierdut la carti la voi in redactie de te-au pus pe tine,un vajnic suporte stelist, sa scrii despre Dinamo.ce ti se pere asa de aiurea ca lui Lucescu senior sa-i placa ideea pe care a avut-o Dinamo de a-i aduce pe cei de la Barcelona? In afara loviturii de imagine,jucatorii dinamovisti au ce invata din acest meci,iar spectatorii romani vor vedea pe viu pe Barcelona.

tigruzzu
tigruzzu  •  10 August 2012, 02:31

Am trăit s-o auzim şi pe-asta » Dinamo este model de urmat pentru Mircea Lucescu! de Eduard Apostol - - - - - - - - - Moșule, ai trăit degeaba. Tot B0U ai rămas.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează