FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - DUNAV RUSE 3-2

Andone și-a avertizat un titular: "Dacă va juca așa în Liga 1, va sta pe bancă" + Dan Nistor a debutat: "Vreau să închid gura unei persoane"

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 20:19

Ioan Andone a fost mulțumit de elevii săi în amicalul cu Dunav Ruse (locul 1 din Bulgaria), scor 3-2, însă s-a arătat dezamăgit de jocul lui Gnohere.

"Ne-am propus să jucăm cu străini în această întrerupere. Bulgarii ne-au pus probleme, dar am dat 3 goluri. Am vrut să-i văd pe Marici și pe Dan Nistor. Ușor, ușor trebuie să intre în filosofia noastră. Eu au jucat, i-am întrebat dacă își doresc și au insistat.

Marici a jucat ultima oară în mai. Dacă Gnohere va juca în campionat cum a făcut-o azi, va sta pe bancă. E foarte dificil de lucrat cu jucători în ultimul an de contract. I s-au făcut două oferte de prelungire", a declarat Andone după meci.

Dan Nistor a debutat și el azi la Dinamo, intrând pe teren în minutul 46 și spune că are multe de demonstrat.

"A fost un meci greu după două luni de pauză. Sper să joc cât mai bine pentru Dinamo de acum înainte. La Târgu-Jiu doar am alergat puțin, nu am mai atins mingea de mult. Sper să câștigăm campionatul, asta ne dorim. Vreau să șterg perioada neagră din Franța. Vreau să închid gura unei anumite persoane care a vorbit urât despre mine, nu îi dau numele", a adăugat Nistor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Septembrie 2016, 23:18

declaratii interesante. mai ales cele despre gnohere. se poate sa joace la misto. daca face asta, ia loc pe banca. e profesional sa sanctionezi neprofesionalul. nistor are de recuperat fizic, dupa asemenea pauza mare. cel care l-a tot atacat si l-a ponegrit e acel no name de la pandurii, imi scapa numele, a fost un fotbalist nesemnificativ. nici maric nu a mai jucat de ceva vreme, va trece ceva timp pana se vor integra in sistemul de joc al lui Dinamo, pana se vor integra in planurile tactice, pana se vor crea relatii de joc intre ei si echipa. asa se intampla cand aduci jucatori in timpul sezonului. o greseala repetata de multe cluburi romanesti. si, ca fapt divers : ce lider e ala din Bulgaria, batut lejer de o echipa de rezerve si pustani carora abia le-a mijit mustata ? dar, ma rog, poate si ei au avut echipa a doua.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Septembrie 2016, 23:07
Postat de bogdany8 pe 01 Septembrie 2016, 23:25

Soljici a semnat cu Dinamo.

Nu a apărut nimic dacă s-a facut sau nu am văzut eu....

1745flo
1745flo  •  02 Septembrie 2016, 15:19
Postat de triple.core.hd pe 01 Septembrie 2016, 21:02

Si ce, ma, sonule, tu n-ai mai ***.u.t din februarie anul trecut, dar te antrenezi constant si uneori poti mentine o erectie pana la doua minute...

÷)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează