FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA - CHIKHURA 1-0

Balauri din start » Astra i-a învins în primul amical al verii pe georgienii de la Chikhura, 1-0

Balaure (în alb) a marcat la primul său meci jucat pentru Astra // Foto: Raed Krishan
Balaure (în alb) a marcat la primul său meci jucat pentru Astra // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2016 00:00

Astra i-a învins ieri, în primul amical al verii, pe georgienii de la Chikhura (1-0), înscriind prin tânărul de 19 ani venit de la Baia Mare.

Campioana a început cu o victorie amicalele verii, învingând ieri pe Chikhura (locul 4 din Georgia) cu 1-0, prin reuşita târzie a lui Silviu Balaure, tânărul sosit de la Baia Mare. Mijlocaşul a venit bine la întâlnire cu mingea, după pasa lui Ioniţă II.

Elevii lui Şumi au avut mingea, dar s-au precipitat în preajma porţii adverse. Indiferent că a fost vorba de jucătorii din prima repriză, care vor forma grupul titularilor în noul sezon, sau de cei din partea secundă.

Teixeira, Boldrin, Nico, Balaure sau Ioniţă II n-au avut succes cu georgienii, locul 4 în campionatul lor. În apărare, campionii parcă au vrut să vadă cum se descurcă în situaţii-limită, fiind prinşi de mai multe ori în inferioritate numerică, dar Dandea sau Stan au rezolvat cazul.

"Din cauza suspendării, care nu se ştie exact când va începe, am ratat un supercontract, vineri, în Turcia, în prima ligă! Poate că nu plecam totuşi, dar ăia au pus alt antrenor că nu ştiau dacă se pot baza pe mine"
Marius Şumudică, antrenor Astra

Astra - Chikhura Sachkhere (Georgia, I) 1-0 (0-0)

A marcat: Balaure (85)

Astra (prima repriză): Gavrilaş - Al. Stan, Oros, G. Alves, J. Morais - Takayuki, Lovin - Boudjemaa, Boldrin, Teixeira - D. Niculae.
Astra (repriza secundă): Boşneag - R. Moise, Dandea, R. Alves, Al. Stan - Takayuki, Răileanu - Balaure, Al. Ioniţă II, De Amorim - V. Gheorghe. Antrenor Marius Şumudică

Alte știri despre Astra:

"Suntem jalnici"

Marius Şumudică e critic cu "naţionala": "Eu vreau să batem Albania, dar prea jucăm după ureche şi dăm mingea să scăpăm de ea, de colo-colo. Adversarii sunt mult mai puternici din punct de vedere fizic. Eu n-am nimic cu selecţionerul, dar suntem singura echipă cu probleme musculare, deşi mulţi n-au jucat la cluburile lor. Ştiu motivul, însă nu spun! Dar pot spune: "Suntem jalnici!". Bine că regulamentul UEFA califică şi o a treia echipă. Noi nu merităm să trecem de grupe după ceea ce am arătat la primele două meciuri. Eu l-aş băga pe Alibec titular. N-a fumat la pauză cu Franţa, e o minciună. Ca o glumă, dacă va da gol în Franţa, promit că-i cumpăr ţigările un an întreg".

"Vă batem 2-0"

Ultimul sosit la Astra, albanezul Vangjeli, a fost doar spectator, ajunsese în Slovenia în seara dinaintea partidei. Fundaşul dreapta pe care Şumi îl vede cel mai bun pe postul său din Liga 1 se ţine de pronosticuri: "Cred că Astra va putea fi din nou campioană, deşi va avea luptă mare cu Steaua. Va fi greu să ajungem în grupele Champions League, Europa League e mai abordabilă. Albania va învinge duminică România, îmi pare rău, va marca de două ori. Noi vom juca pentru orgoliu, n-avem de ce să cedăm. Mă cunosc bine cu Bakaj, care a fost la Dinamo, mi-a zis că am ales bine. Am fost coleg cu Burdujan la Cernomoreţ Odessa, îmi spunea "Lupule!"".

INBOX

  • Giurgiuvenii au jucat în noul echipament, asemănător ca design cu cel de anul trecut, dar cu un alt sponsor tehnic, Joma.
  • Următorul amical al campionilor este marţi, cu Sturm Graz, în Austria, apoi pe 26 iunie cu Maribor Branik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  19 Iunie 2016, 11:00
Postat de jack_the_stripper pe 19 Iunie 2016, 10:27

Mi-a fost teama ca o sa-mi cenzureze ”Balaur”, deoarece continea limbaj intolerant, vulgar sau jignitor...

fcb domnesti bate cu 1-0 pe domnesti liga a -3a iar astra bate echipa de pe locul 4 din georgia cu 1-0 ,cu gol dat de un jucator de liga a 2-a si in varsta de 19 ani ..umilinta sumudica pt fcdomnesti bibera si suporterului cu 1000 de fete ..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Iunie 2016, 10:27
Postat de gannicus2014 pe 19 Iunie 2016, 10:12

Comentariul iti va fi moderat deoarece contine acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite =))

Mi-a fost teama ca o sa-mi cenzureze ”Balaur”, deoarece continea limbaj intolerant, vulgar sau jignitor...

gannicus2014
gannicus2014  •  19 Iunie 2016, 10:12
Postat de jack_the_stripper pe 19 Iunie 2016, 09:51

Acum pricep de ce ”balaurii” au jucat cu georgienii astia - Sumudica n-a rezistat tentatiei cand a vazut ce sponsor au: LIDER-BET. Ce cota o fi avut ”inscrie Balaure in min.85”?...

Comentariul iti va fi moderat deoarece contine acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite =))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează