FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - FC BARCELONA, 11 AUGUST, ORA 20:15, NAŢIONAL ARENA

Barcelona a trimis lista: Messi şi TOŢI CAMPIONII EUROPENI vin la Bucureşti!

Lionel Messi (foto: reuters)
Lionel Messi (foto: reuters)

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 13:26

FC Barcelona a trimis lista oficială cu jucătorii care se vor prezenta pentru amicalul cu Dinamo, de pe ea nelipsind staruri precum Lionel Messi, Gerard Pique, Victor Valdez, Andres Iniesta sau Cesc Fabregas. Campionii europeni şi mondiali vin la Bucureşti în cel mai important amical pe care îl susţine o echipă românească după Revoluţie

Meciul se dispută pe 11 august, pe Naţional Arena, de la ora 20:15, şi este transmis de Realitatea şi DigiSport. Lista depinde şi de meciul pe care Barcelona îl susţine contra lui Manchester United, la Goteborg, miercuri.

Aceasta este lista integrală a jucătorilor blaugrana: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontàs, Montoya, Bartra, Tello, Ilie, Sergi Roberto, Rafinha.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
greem
greem  •  07 August 2012, 22:39

Vor juca pe gazonul ala urat?

mogul
mogul  •  07 August 2012, 21:36
Postat de dog_one pe 07 August 2012, 19:59

CEL MAI MARE SPECTACOL DIN ISTORIE TOT NOI IL FACEM SPRE OFTICA VOASTRA NISTE OI ...LUA -TI CUTITELE SI TAIATI-VA ......

nu confunda stelistii reali cu becaliotii . sau cu mizeria de becali . va doresc mult succes si felicitari ca a-ti reusit sa aduceti cea mai puternica formatie a planetei

dinamo4eva
dinamo4eva  •  07 August 2012, 21:01
Postat de danut82 pe 07 August 2012, 18:22

voi jucati cu prodanca si cu reghe,sa va faceti campinatul vostru in familie si sa nu uitati de prodanca aia batrana,poate asa castigati si voi campionatul!!nu va este rusine cum castigati meciurile(blaturile)astea ordinare?toate ziarele vorbesc,la tv la fel,chiar nu va e jena unde sunteti?

deci Prodanca aia a sunat jucatorii Gloriei inainte de meci si nu a patit nimic . Deci in Romania poti sa faci blat ca nu ia nimeni nici o masura . Mai e si impresara , ceea ce e impotriva regulamentului . A si recunoscut la Fanatik ca Sanmartean e jucatorul ei . Axa Prodan-Sandu-NIcu Gheara e puterinica . Ma mai gandesc daca ma mai uit la scarbosenia asta de campionat . Abia astept sa inceapa campionatele din Vestul Europei .

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close