FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea a venit în România pentru amicalul cu spaniolii: ”Dăm gol Barcelonei”

Cristi Borcea va asista la cel mai important amical al lui Dinamo din ultimii ani.
Cristi Borcea va asista la cel mai important amical al lui Dinamo din ultimii ani.

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 01:13

Sosit în România special pentru amicalul de sîmbătă, Cristi Borcea şi-a scos copiii la masă, e optimist în privinţa lui Dinamo şi ţine ghină Stelei.

- Domnule Borcea, poate Dinamo să ţină piept Barcelonei?
- Da! Nu-mi cere scor, e greu să zic, aş fi nebun, dar sînt ferm convins că dăm gol. Cel puţin unul. De ce să ne fie teamă? Oricum, e un meci de divertisment, iar fanii trebuie să facă şi ei spectacol.

- Ce şanse la campionat are Dinamo fără Cristi Borcea?
- Cu sau fără mine, Dinamo de acum este cea mai puternică echipă din România pe terenul de fotbal. Şi poate lua campionatul. E de nivelul celei din ediţia 2006-2007, care făcea legea în ţară, impresiona în Europa şi lua titlul.

- Ionuţ Negoiţă poate fi noul Cristi Borcea?
- Sînt inimitabil. Ionuţ e un tînăr ambiţios, potent financiar, cel mai bun transfer al lui Dinamo în această vară. Poate umple golul lăsat de mine, are acelaşi entuziasm ca al meu de acum 10 ani.

- Mutu e un vis realizabil pentru Dinamo?
- Mi-aş dori, dar nimeni din ţară nu poate face eforturi să plătească 2,2 milioane de euro pe an, cît are Adi la Cesena.

- Ţineţi pumnii Stelei? Pentru puncte aduse României, pentru că e o echipă românească.
- Niciodată, în nici un caz, nu voi ţine cu Steaua! Ţin la naşul meu, Gigi Becali, dar mi-aş dori ca Trnava să elimine Steaua. Din tot sufletul. Şi ar fi bine pentru Dinamo, în vederea tragerii la sorţi, ca rivala să fie eliminată.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cristea n-a uitat să marcheze
Dinamo II a învins ieri, 6-0, într-un amical, pe CS Mioveni, dar ştirea este că la echipa secundă au jucat mulţi fotbalişti de la prima formaţie: portarul Manyur, fundaşii Luchin şi Koulibaly, mijlocaşii Matei, Curtean şi Galcev, atacanţii Axente, Onyema şi Andrei Cristea.

Au punctat Curtean, Axente, Matei, Cristea şi Vasile, ultimul de la juniori. Revenit după operaţie, Andrei Cristea a marcat din nou după un an şi 3 luni, chiar dacă într-un amical, şi-a dat şi o pasă decisivă: "Sper să fie un semn că soarele va ieşi din nou pe strada mea. Mă simt puternic fizic".

Prea bun pentru Dinamo II
Ultimul sosit la "cîini", Edgar Alvarez n-a evoluat ieri, hondurianul de 32 de ani fiind menajat. "A fost şi o chestie de respect pentru un fotbalist cu peste 150 de meciuri în Serie A, nu putea să debuteze în tricoul alb-roşu la un amical al formaţiei secunde. Poate va juca împotriva Barcelonei, cîteva minute", au declarat oficialii "cîinilor". Mijlocaşul a urmărit meciul din tribună, aproape de Bonetti şi de Birindelli.

Inbox
- Atacantul nigerian Elvis Enyema (25 de ani) a jucat foarte slab în partida cu CS Mioveni (6-0) de ieri şi a fost anunţat că poate părăsi Bucureştiul.
- Folosit stoper stînga în amicalul de ieri cu CS Mioveni, Paul Koulibaly, 26 de ani, a lăsat o impresie bună. A respins puternic fiecare minge în cele 45 de minute bifate, s-a implicat în joc şi a comunicat mereu cu colegii.
- Organizatorii făceau ieri eforturi ca să-l readucă mai devreme la Bucureşti pe Alin Moldoveanu, medaliatul cu aur de la Londra, sportiv la CS Dinamo, pentru a da lovitura de începere a meciului cu Barca. Focşăneanul are bilet de întoarcere în Românie pentru ziua de luni.
- Mai mulţi specialişti din Anglia au sosit în Capitală pentru a repara zonele de gazon afectate de pe Naţional Arena, iar organizatorii au primit asigurări din partea Primăriei că terenul va fi fără cusur la întîlnirea cu Messi şi compania.
- Cuplaj pe Naţional Arena, pe 7 septembrie, în două amicale: echipele secunde ale lui Dinamo şi Şahtior Doneţk au un prim meci, urmat de primele garnituri ale lui Dario Bonetti, respectiv Mircea Lucescu.
- Roş-albii şi-au schimbat sloganul clubului: nu mai este "Dinamo, echipa tuturor", ci "Construim o echipă puternică", noul motto al acţionarilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1745flo
1745flo  •  09 August 2012, 12:21
Postat de andreiutzzu pe 09 August 2012, 02:23

Ati bagat in contract faza ca dati gol ?

lasa ca ati dat voi cu TRNAVA cacarau! Pardon, cacalau!:)))

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  09 August 2012, 09:55

Ati trecut si asta in contract? Langa cealalta clauza unde nu are voie sa dea Barca mai mult de 5!

ockiu
ockiu  •  09 August 2012, 09:45

de parca ar avea importanta daca dinamo dă sau nu gol barcelonei ... dar neah ce sa zica si butelie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează