FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO BREST - DINAMO BUCUREȘTI 1-3

"Câinii" s-au impus cu 3-1 în duelul cu Dinamo din Belarus » Gnohere s-a remarcat cu o "dublă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 17:31

Dinamo s-a impus cu 3-1 în meciul amical disputat în această seară în Belarus, contra formației Dinamo Brest. Pentru dinamoviști, au marcat Gnohere (2) și Patrick Petre.

Dinamo Brest - Dinamo București 1-3
Sedko'33/Gnohere '5, '72; P. Petre '69
liveSCORE

Echipa de start a lui Dinamo: Brănescu - Romera, Janeczek, Marici, Oliva - I. Șerban, Busuladzici, Nistor - Hanca, Gnohere, V. Lazăr
Rezerve: Penedo - M. Popescu, Corbu, P. Petre, Palici, Tîrcoveanu

Schimbările efectuate de Ioan Andone:
Minutul 46: Penedo, în locul lui Laurențiu Brănescu
Minutul 60: Patrick Petre, în locul lui Vali Lazăr; Corbu în locul lui Romera; Palici în locul lui Buzuladzici
Minutul 70: Mihai Popescu, în locul lui Marici
Minutul 76: Tîrcoveanu, în locul lui Hanca

Ioan Andone nu s-a putut baza pe șapte fotbaliști, convocați la echipele naționale, însă a deplasat un lot de 18 jucători pentru amicalul contra lui Dinamo Brest.

Dinamoviștii convocați la loturile naționale sunt Dorin Rotariu, Steliano Filip (România), Adam Nemec (Slovacia), May Mahlangu (Africa de Sud), Ionuț Nedelcearu, Vlad Olteanu și Daniel Popa (România U21).

Dinamo Brest ocupă locul opt în clasamentul primei ligi din Belarus.

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Octombrie 2016, 06:57

Una grande partita! Dupa stralucita victorie de la Brest, dl. Negoita a hotarat sa-i prelungeasca cu o saptamana mandatul d-lui Andone si sa-i ofere un week-end gratuit la hotelul RIN. Cu Patrick si cu Bizonu` DOAR DINAMO-i campionu`!!!

zecs93
zecs93  •  06 Octombrie 2016, 23:39

E bine, mai spala din esecuri aceasta victorie in aceasta luna trista de la disparitia unicului capitan !!! e bine ca si-a dat drumu si gnohere din nou la goluri !!! Foarte curios cum sa miscat Janeczkek, am inteles de pe o pagina dinamovista ca sa miscat super bine, si scoru poate sa ne demonstreze, alaturi de maric a luat doar 1 gol !!!

daweroirl
daweroirl  •  06 Octombrie 2016, 22:18
Postat de bvd_magheru pe 06 Octombrie 2016, 22:10

Pai si chiar daca printr-o minune se va califica dupa 20 de ani ce sa caute acolo ca va iesi pe usa din dos dupa 3 meciuri doar. Noi am reprezentat o fortza in fotbal si in alte domenii numai spre sfirsitul comunsmului . Acum echipa lui gigi este un nimic dupa meciul cu City . A recunoscut si cel mai cerebral om un roman de vitza nobila la care BBC 1 cere cu o luna inainte un interviu . Dar ne mai ramine ceva . Clowneria , nimicurile , stangaciile, dadutul din coate si bineintels limba romana . Cindva cele mai mai mari cluburi europene tremurau cind jucau in stefan cel mare sau ghencea. Era la crul lor de un metru jumate !

da ,limba romana si "dadutul din coate":))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează