FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL - GALATASARAY 0-2

Corespondenţă din Turcia // Hagi a făcut o criză de nervi la meciul cu Galata » Și-a distrus jucătorii: "Sunteți bombe nucleare!"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 18:03

Viitorul a pierdut primul meci amical din stagiul de pregătire din Turcia, scor 0-2 cu Galatasaray, iar antrenorul Gică Hagi a făcut o criză de nervi.

Pe parcursul meciului, Hagi a fost mai mereu nervos și a țipat tot timpul la jucătorii săi. La un moment dat, nemulțumit de jocul elevilor săi, "Regele" s-a enervat foarte tare și a urlat către aceștia: "Sunteți bombe nucleare!".

Nici după fluierul final antrenorul-finanțator al Viitorului nu s-a calmat. La vestiare a început să urle din nou la fotbaliștii săi, țipetele auzindu-se prin ușa închisă.

Hagi s-a luat și de jucătorii care se pregăteau separat după meci pe motiv că nu știu să facă bine pașii laterali: "Dacă stăm doar cu nasul pe sus. Ce, s-a terminat munca? Așa, lateral, lateral!"

După ce s-a mai liniștit și a ieșit de la cabine, Hagi a fost luat cu asalt de fanii turci, cu care a făcut poze și cărora le-a dat autografe. Mai multe forțe de ordine au vrut să aibă o amintire cu "Regele" fotbalului românesc și au făcut o poză cu acesta.

rkx6139

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
306640699727631
Nae Ionescu  •  15 Ianuarie 2018, 13:02

DA O MARE RUSINE LA SUPERCUPA CISTIGATA DE CLAUDIU NICULESCU. NU A VENIT SA IL FELICITE ALEGIND O ATITUDINE DUPA CUM E CONSTRUIT. ADICA CU UN CIOCAN SI O DALTA IL FACI IN MAI PUTIN DE 3 MINUTE. EMERICH IENEI? O BIJUTERIE DE OM IN ARTA COMUNICARII. PISTI COVACI SI MULTI, MULTI ALTII. PRIVITI LA ANTRENORUL DE LA BOTOSANI UN BAIAT DEOSEBIT. VA ROG DACA MAI AVETI PUTIN PROFESIONALISM IN VOI CA JURNALISTI NU MAI FACETI OSANALE ACESTUI INDIVID CONSTRUIT SA FIE AROGANT SI AJUNS BOGAT DIN SARACIE MUNCITA CU AMBITIE. AU FOST ALTI FOTBALISTI MAI MARI CA EL. LUCESCU L-A FACUT MARE... PINA ATUNCI SUGERATI-I SA PUNA MINA PE CARTE SI SA REPETE PRIMII 7 ANI DE ACASA. ATIT

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Ianuarie 2018, 09:45

De acord! dar acum....dar acum...spuse el cu glas sfarsit ridicand un piciorus...dar acum s-a ispravit!

623506571124451
Marian Iordachescu  •  15 Ianuarie 2018, 00:07

Stiti ce a contribuit decisiv la castigarea campionatului de Viitorul lui Hagi ? Plecarea fiului antrenorului in Italia Hagi a putut astfel sa faca cea mai buna echipa si sa nu mai fie nevoit sa joace cu un om in minus Copilul nu este vinovat de faptul ca taticul il supraestimeaza Hagi daca maine ar veni antrenor la nationala prima chemare ar fi al fiului sau si sa nu va mire ca l-ar pune si capitanul echipei Este echipa lui dar prea exagereaza cu fiul sau care il mai pune si capitanul echipei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează