FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - DINAMO KIEV 2-0

Cum au jucat steliştii » Cojocaru a închis poarta, Rusescu eurogol!

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 22:58

Steaua a cîştigat cu 2-0 împotriva lui Dinamo Kiev în cel de-al treilea amical disputat în Marbella. Laurenţiu Reghecampf a făcut cîteva modificări în primul "11" obişnuit, titularizîndu-l pe portarul Valentin Cojocaru, introducîndu-l pe Andrei Prepeliţă pe postul de fundaş dreapta şi înlocuindu-l pe Chiricheş, accidentat, cu Florin Gardoş.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Steaua a cîştigat cu 2-0 împotriva lui Dinamo Kiev în cel de-al treilea amical disputat în Marbella. Laurenţiu Reghecampf a făcut cîteva modificări în primul "11" obişnuit, titularizîndu-l pe portarul Valentin Cojocaru, introducîndu-l pe Andrei Prepeliţă pe postul de fundaş dreapta şi înlocuindu-l pe Chiricheş, accidentat, cu Florin Gardoş.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!


Valentin Cojocaru
S-a descurcat foarte bine, a dat siguranţă defensivei şi a fost sigur pe toate mingile care au ajuns la el. La cei 17 ani ai săi e o speranţă.

Andrei Prepeliţă
Fără presiunea că va fi titular la Amsterdam, avînd în vedere că Steaua l-a luat pe Rîpă, Prepeliţă s-a descurcat mai bine decît a făcut-o cu Celtic, dar, la fel ca şi brazilianul Cruz, nu a riscat mai nimic.

Lukasz Szukala
S-a descurcat foarte bine şi a colaborat perfect cu Gardoş. A cîştigat multe dueluri şi s-a aruncat în faţa mingii la un şut periculos al ucrainenilor, salvîndu-l pe Cojocaru.

Florin Gardoş
A fost cel mai bun meci al său din stagiul din Spania. Nu a greşit deloc şi a rezolvat cu mult calm toate fazele în care a fost implicat. În cîteva rînduri a ieşit cu mingea la picior, creînd superioritate.

Iasmin Latovlevici
În nota sa. Defensiv, s-a achitat bine de sarcini, însă în ofensivă nu i-au ieşit prea multe. A centrat de trei ori, dar nici una dintre mingi n-a ajuns la colegii săi.

Alex Bourceanu
Căpitanul roş-albaştrilor a fost din nou printre cei mai buni de pe teren, arătînd că e unul dintre cei mai constanţi jucători ai Stelei. A recuperat mult şi a pasat bine, ieşindu-i aproape toate mingile lungi pe care le-a trimis.

Mihai Pintilii
N-a mai marcat aşa cum a făcut-o cu Basel, dar s-a achitat bine de sarcini, chiar dacă a fost mai discret decît Bourceanu.

Adi Popa
N-a mai strălucit aşa cum o făcuse cu Celtic. A alergat mult şi a avut o şansă de a marca, dar a trimis peste

Raul Rusescu
Golgeterul şi-a făcut datoria şi aseară, marcînd la o fază care nu spunea nimic. În afara golului, n-a mai trimis însă nici un şut la poartă, dar s-a zbătut mult.

Alex Chipciu
N-a strălucit, dar a alergat din nou foarte mult, creînd panică în banda dreaptă a defensivei ucrainene. A încercat să şuteze de două ori la poartă, dar a fost blocat.

Stefan Nikolici
S-a luptat mult cu fundaşii adverşi, dar a fost prea lent pentru a-i păcăli. A pierdut destule dueluri şi cînd a ajuns în careu s-a complicat în loc să şuteze la poartă.

Cristi Tănase
A arătat din nou o mare poftă de joc, reuşind cîteva driblinguri frumoase. A reuşit să înscrie după o acţiune frumoasă, finalizînd cu mult calm.

Adi Rocha
Nu a fost cu nimic mai bun decît Nikolici, dar putea marca dacă lovitura sa de cap nu se scurgea pe lîngă poartă.

Răzvan Stanca
N-a avut nici o minge grea, iar la prima intervenţie a sa a bîlbîit puţin şutul lui Ţurikov, pe care l-a reţinut în doi timpi.

Lucian Filip
S-a descurcat bine şi e soluţie bună în cazul în care e nevoie de el.

Mihai Costea
Discret pe teren, nu s-a implicat prea mult în joc, dar a reuşit, alături de Rocha, o fază frumoasă, care nu s-a terminat însă cu şut la poartă.

Doru Bratu
A fost sigur în invervenţii şi a arătat o bună anticipare a jocului.

Valeriu Lupu
S-a descurcat bine în banda dreaptă a defensivei, însă n-a avut prea mult de lucru.

Paul Pîrvulescu
Destul de nesigur pe el, a ezitat în cîteva rînduri. La o fază, din cauza lui, Iarmolenko putea înscrie, dar lobul său s-a dus peste poartă.

Cristian Puşcaş
S-a văzut că a avut emoţii, dar cu toate acestea nu i-a fost teamă să-şi asume responsabilitatea ultimei pase.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (27)
stefansb
stefansb  •  22 Ianuarie 2013, 12:54
Postat de asc21 pe 22 Ianuarie 2013, 12:51

Cam greu sa se intample asta, nu crezi ? Daca face o gafa il termina ciobanul.

cand o sa fie campion nu il mai intereseaza

asc21
asc21  •  22 Ianuarie 2013, 12:51
Postat de stefansb pe 22 Ianuarie 2013, 12:17

dupa ce vom fi campioni ar merita o sansa pustiul din poarta. sau poate chiar mai devreme

Cam greu sa se intample asta, nu crezi ? Daca face o gafa il termina ciobanul.

the_cezar
the_cezar  •  22 Ianuarie 2013, 12:45
Postat de rad1cal pe 22 Ianuarie 2013, 07:43

la tine cand castiga steaua ori castiga ca e blat, ba e noroc, ba sunt aia prea slabi tu ori esti idiot ori iti place sa cauti cearta cu lumea pe siteuri

e parerea mea taranoiu,una pertinenta! daca nu-ti convine scrie-i lui ma-ta nu te mai baga in seama aici

Vezi toate comentariile (27)
Comentează