FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - CHARLEROI 3-0

Distracţie pe final » Steaua a făcut spectacol în fața locului 7 din Belgia: 3-0 cu Charleroi! Cum a evoluat fiecare jucător

Hamroun pare să nu mai stea cu gândul la un transfer în Golf și a redevenit om decisiv pentru Steaua // Foto: Raed Krishan
Hamroun pare să nu mai stea cu gândul la un transfer în Golf și a redevenit om decisiv pentru Steaua // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 09 iulie 2016 00:00

Roș-albaștrii au făcut spectacol în fața locului 7 din Belgia. Hamroun și "dubla" lui Tudorie au făcut diferența.

  • Corespondență din Mierlo (Olanda)

Chiar dacă au fost nevoiţi să parcurgă o oră şi jumătate pentru partida cu Charleroi, de la Mierlo, steliștii nu și-au pierdut cheful de joc.

În prima parte însă, le-a fost imposibil să treacă de apărarea de fier a adversarilor, deși ocazii de a marca au existat. Cravașați verbal de Reghecampf, vicecampionii româniei s-au dezlănțuit pe final, când au căzut şi golurile.

Surpriza Dan Popescu

Fl. Niţă - Şi-a făcut treaba foarte bine, respingând mai multe şuturi periculoase. Și-a coordonat bine și colegii din apărare.

G. Enache - Mult mai activ decât în precedentul amical, cel cu NEC. A urcat mai cu folos.

Tamaş - Excelent, ca de obicei. A comis o singură greşeală, în ultimele secvențe ale jocului, când a faultat un adversar la 20 de metri de propria poartă.

Toşca - Foarte bun în cuplu cu Tamaş. S-au sincronizat perfect. A gafat în minutul 44, când a pierdut ușor o minge, dar a fost salvat de Gabi.

D. Popescu - S-a zbătut, a alergat cât doi, demonstrând o voință incredibilă de a se impune. A colaborat bine cu Chipciu.

Pintilii - Căpitanul de ieri s-a descurcat OK. N-a avut probleme deosebite.

Vl. Achim - L-a ajutat pe Pintilii în momentele importante, dar fără să strălucească.

Ad. Popa - A creat multe ocazii, a alergat din nou enorm.

N. Stanciu - Singura ocazie notabilă din dreptul său a fost pe finalul primei reprize când a tras bine din lovitură liberă, puţin de tot peste poartă. În rest, cam absent.

Chipciu - A lucrat mai multe faze cu Stanciu. Cea mai mare oportunitate din prima repriză i-a aparţinut, şut puternic de la 30 de metri care l-a întins pe portarul lui Charleroi.

Golubovici - S-a străduit să lucreze cât mai bine cu cei din spatele lui, însă n-a fost decisiv niciodată în fața porții. Autorul unui luft de zile mari în minutul 43.

Simion, dezamăgitor

V. Cojocaru - A scos un şut periculos al lui Bakar, în minutul 83. În rest, s-a descurcat fără probleme.

Simion - A fost schimbat de Reghe după doar 28 de minute de joc, după ce a fost dominat clar de masivii jucători belgieni.

Momcilovici - Nu a mai greşit, fiind mai sigur decât cu Nijmegen.

Muniru - A băgat "topoare", n-a trecut nimic de el. Din păcate, a fost extrem de nervos la unele decizii ale arbitrului.

Bourceanu - În nota obişnuită: n-a gafat, nici nu a excelat.

Ov. Popescu - S-a acomodat rapid cu stilul de la Steaua. A irosit o șansă importantă în minutul 72, iar 4 minute mai târziu i-a pasat decisiv lui Hamroun.

Aganovici - A fost implicat în joc, a dat pasa de gol pentru reuşita lui Tudorie din minutul 87.

Hamroun - S-a descurcat mult mai bine decât în precedentele partide de pregătire. A deschis scorul cu un lob frumos peste Mandanda.

Tudorie - S-a întors un alt fotbalist după împrumutul la Voluntari. După golul decisiv cu NEC, a izbutit o dublă aseară.

Ce a declarat Ovidiu Popescu după meci:

  • "M-am adaptat foarte bine la Steaua, chiar am fost surprins de modul în care m-au primit colegii. Toți sunt băieţi cumsecade. Sunt fericit aici!"
  • "Vin după o perioadă în care am fost accidentat, îmi este mai greu acum, dar mă simt din ce în ce mai bine"
  • "Schimbăm sistemele de la meci la meci, dar nu e treaba mea. Eu îmi fac treaba cât mai bine acolo unde sunt folosit de către antrenor"
  • "Suntem obligaţi să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor, nu contează cu cine vom juca în primul meci, important pentru noi este să-l câştigăm"

STEAUA - CHARLEROI ( Belgia, I)    3-0

Au marcat: Hamroun (76), Tudorie (87, 90+1)

Steaua (în prima repriză): Fl. Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, D. Popescu - Pintilii, Vl. Achim - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Golubovici

Steaua (repriza a doua): V. Cojocaru - G. Simion (Vâlceanu 73), Tamaş, Toşca, Momcilovici - Muniru, Bourceanu - Ov. Popescu, Aganovici, Hamroun - Tudorie. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
randoom_._
randoom_._  •  09 Iulie 2016, 09:58

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

randoom_._
randoom_._  •  09 Iulie 2016, 09:55
Postat de nebraska pe 09 Iulie 2016, 09:16

Ludogoretz sterge pe jos cu clona asta si altii si altii....de doi bani sperante pentru fcsb.

stiu ca habar nu ai de fotbal,dar Steaua joaca intr-o categorie superioara. nu poate da de echipe gen ludogorets. doar cu *** ha ha ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  09 Iulie 2016, 06:55
Postat de ortega pe 09 Iulie 2016, 09:35

Ce Ludogoreț ? Cu praștia asta de echipă șterge pe jos și Milsami sau Ceadîr - Lunga ...

Iar ce nu spun lingătorii de blide becaliena e că Charleroi a jucat din minutul 65 cu 6 (ȘASE ) juniori ... Mare victorie *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează