FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - VIDEOTON 0-0

Egali cu liderii Ungariei » Dinamo a scos o remiză albă cu Videoton, în ultimul amical al cantonamentului de iarnă de la Marbella

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 00:00

Dinamo a încheiat oficial meciurile de pregătire din perioada de iarnă, remizând, 0-0, cu primul loc din Ungaria, Videoton.

Ca în amicalele precedente, Dinamo s-a lăsat dominată de unguri, care s-au limitat în a avea o posesie sterilă, reuşind o singură ocazie serioasă de a marca în prima repriză. Şarjele maghiare au continuat şi în partea a doua, dar "câinii" au reuşit să strângă rândurile astfel cât să nu primească gol.

În minutul 73 lucrurile au degenerat, fundaşul dreapta Romera enervându-se după un contact dur cu un adversar. Reproşurile au fost la un pas să ajungă la violenţă fizică, în meleu fiind implicaţi mai mulţi jucători roş-albi. Arbitrul a reuşit să calmeze spiritele şi jocul a fost reluat fără alte incidente.

Plecarea lui Valentin Lazăr în ţările arabe şi înlocuirea sa cu Dorin Rotariu în flancul stâng nu reprezintă o variantă pentru moment. Este evident că Roti nu se simte bine acolo, dar cel mai probabil acolo va fi folosit de Andone. "Fălcosul" l-a încercat în amicalul precedent pe Hanca în flancul stâng pentru a-i face loc lui Roti în dreapta, dar nici acesta nu s-a simţit mai bine acolo.

Dinamo - Videoton 0-0

Dinamo: Brănescu - Ceccarelli, Nedelcearu, Marici, St. Filip - D. Nistor, Dudea, Palici - Hanca, Nemec, D. Rotariu. Antrenor: Ioan Andone. Au mai jucat: Busuladzici, Mahlangu, D. Popa

Rezultatele amicalelor din Marbella

  • Dinamo - Tianjin Teda 1-0

Marcator: D. Rotariu

  • Dinamo - Eintracht Braunschweig 1-0

Marcator: Palici (penalty)

  • Dinamo - FC Zurich 0-1
  • Dinamo - Videoton 0-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
daweroirl
daweroirl  •  28 Ianuarie 2017, 14:23

Auleo , cupa marbela in pericol? Borcea , sari la butoane ca iar aveti an sec...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Ianuarie 2017, 10:44
Postat de bvd_magheru pe 28 Ianuarie 2017, 09:59

Imi pare rau dar din vara nu veti mai avea derbiuri decit in mintea voastra . Ce derbiuri sa fie intre dinamo si sport bucuresti !

..)))))))))))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Ianuarie 2017, 09:59
Postat de khal_37 pe 28 Ianuarie 2017, 09:42

Andone exersează tactica lui fcdb pentru meciurile cu Steaua...1-9-1

Imi pare rau dar din vara nu veti mai avea derbiuri decit in mintea voastra . Ce derbiuri sa fie intre dinamo si sport bucuresti !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close