FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

EXCLUSIV » E OFICIAL! Real Madrid vine la Bucureşti! Azi s-au semnat actele! Cînd ar putea avea loc partida

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 21:07

Patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, s-a întîlnit azi cu omul de afaceri Adrian Thiess şi a bătut palma oficial pentru venirea lui Real Madrid la Bucureşti.

Întîlnirea a avut loc chiar în Bucureşti, iar aşa cum Gazeta a anunţat în exclusivitate, liderul din La Liga va juca pe Arena Naţională pe 14 august.

"Aşa cum am promis, e un cadou pentru jucătorii mei. Oricine îşi doreşte să joace împotriva unei echipe mari precum Real Madrid şi acum fotbaliştii mei au şansa să o facă într-un meci amical.

Evident îmi doresc să jucăm împotriva lor şi într-un meci oficial în Liga Campionilor", a precizat Niculae.

De partea cealaltă, organizatorul Adrian Thiess a adăugat: "Domnul Niculae este un om de cuvînt. Azi am bătut palma cu dînsul. Şi după ce acum doi ani am adus FC Barcelona în România, vom reuşi să aducem şi cealaltă mare echipă din Spania.

Vom avea un contract cu o clauză pentru aducerea a 8 vedete din prima echipă, aşa cum s-a întîmplat şi în cazul catalanilor. Pînă la meciul cu Real Madrid mă voi afla în tribună la meciul Astrei cu U Cluj".

"Săptămîna viitoare voi negocia data cu partenerii mei externi. Avem 14 august ca dată ideală, încercăm s-o batem în cuie", a mai spus Thiess.

Citeşte şi: EXCLUSIV GSP.RO E OFICIAL! Real Madrid vine la Bucureşti! Azi s-au semnat actele! Cînd va avea loc partida

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
bridges
bridges  •  28 Februarie 2014, 11:57

E o chestiune comerciala nu un merit sportiv.Probabil ca daca Sageata Navodari ar avea si ea un patron miliardar ar chema Barcelona contra unei sum stabilite printr-un contract.Sincer nu vad ce mare smecherie au facut cei de la Astra,si-au cumparat un adversar pt un meci amical (demonstrativ) ....Fix nimic.

gabonne1982
gabonne1982  •  28 Februarie 2014, 11:32

nu inteleg ce se tot discuta atat.Real Madrid si daca joaca in Italia un amical cu Inter,Milan sau Juventus,lumea tot vine,chiar daca este doar un amical.Nu degeaba o parte din Asia oferteaza echipele mari din vest in fiecare vara pentru turnee de meciuri amicale

edward_kenway
edward_kenway  •  28 Februarie 2014, 08:34
Postat de gerula9mm pe 27 Februarie 2014, 23:04

cine dq vine sa vada pe Astra intr-un AMICAL!? poate sa fie si echipa extraterestrilor de pe MARTE, ca nu cred yo ca vor veni prea multi, mai ales daca DOAR 8 "vedete" vor aduce R.M asa ca, mos Niculae croseteaza niste suporteri, ori baga la cartoane si deseneaza cativa

Stadionul o sa fie plin pentru REAL MADRID. varzelona a reusit sa aduca doar 40.000 :)))))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează