FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL / DINAMO - BARCA

EXCLUSIV » Îţi poţi cumpăra bilet la meciul Dinamo-Barça de ORIUNDE din ţară. Află cum! » Vilanova: "Venim la Bucureşti cu toţi jucătorii importanţi". Plus Messi! »

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 19:36

Antrenorul Tito Vilanova a vorbit, în premieră, despre amicalul Dinamo - Barcelona, de pe 11 august.

"Ne bucuram foarte mult de venirea la Bucureşti. Acesta este ultimul test înainte de începerea noului sezon. Vor fi prezenti toţi jucătorii - în primul rînd toţi campionii europeni spanioli - şi ne aşteptam sa fie un mare spectacol" este declaraţia oficială a tehnicianul catalan.


De asemenea, Media Consulta International si Thiess Holding sunt în fiecare clipă în legătură cu staff-ul clubului spaniol. Accidentarea lui Lionel Messi nu este una gravă, starul argentinian are nevoie de doar cîteva zile de pauză şi este foarte probabil să joace chiar sîmbătă, 28 iulie 2012, în amicalul pe care FC Barcelona îl va disputa la Tanger, cu Raja Club Ath. "Aşa că va fi prezent la Bucureşti conform clauzei contractuale", susţin cei care susţin logistic evenimentul.

Cum poţi cumpăra bilete
Astfel, suporterii celor două echipe vor putea să îşi achiziţioneze biletul începînd de zilele viitoare, direct de la casele de bilete ale Naţional Arena şi Dinamo, dar şi de la orice punct de vînzare Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, ORIUNDE în ţară.

Vînzările de bilete pentru meciul amical vor continua şi pe Internet prin intermediul site-ului www.BileteNationalArena.ro, modalitatile de plată fiind: card bancar şi transfer bancar prin platforma de plaţi PayU precum şi plata ramburs prin Fan Courier.

Vin pe 10 august
FC Barcelona, însoţită de staff-ul clubului spaniol, va sosi la Bucureşti cu o zi înaintea partidei, adică pe data de 10 august 2012. Avionul clubului spaniol, un Airbus 321, va ateriza pe Aeroportul Henry Coandă la ora 20.30 venind direct de la Goteborg, unde FC Barcelona va juca, pe 8 august, amicalul cu Manchester United. Plecarea către Barcelona este planificată pentru data de 11 august 2012, imediat după încheierea partidei cu Dinamo şi declaraţiile din zona mixtă, cu decolarea de pe acelaşi aeroport la ora 23.30.
Întreaga delegaţie a FC Barcelona va fi cazată la hotelul Radisson Blu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ionut.07
ionut.07  •  25 Iulie 2012, 23:19

Asteptam sa se concretizeze. Ar fi o adevara lovitura de imagine daca echipa standard a Barcelonei va veni la Bucuresti.

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  25 Iulie 2012, 20:52
Postat de imperator pe 25 Iulie 2012, 18:04

Mä bucur cä te oftici ! :)

pai are dreptate, nu se oftica.

dog_one
dog_one  •  25 Iulie 2012, 20:01

DOVADA CA DINAMO E VAZUTA MAI BINE CA HAMBURG. IN PERIOADA LOR DE AUR LE-AM DAT TREI . CA SA NU ZIC CA SI RRROM LE-A ELIMINAT....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează