FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

FOTO Apărare dezastruoasă! Rădoi trebuie să găsească urgent soluția pentru a regla defensiva, după 4-5 cu Klagenfurt

Articol de , - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Roş-albaştrii s-au făcut de rîs aseară, în primul amical din cantonamentul din Austria. Formația din Klagenfurt abia a promovat în eșalonul secund

Steaua lui Mirel Rădoi nu arată bine deloc! Chiar dacă s-a mai întîmplat ca echipa să aibă parte de meciuri de pregătire dezamăgitoare în intersezon, de data aceasta lucrurile parcă stau cel mai rău din ultimii ani!

"Militarii" pot da vina pe oboseală, mai ales că ieri dimineaţă s-au antrenat, însă asta nu poate fi o scuză pentru ruşinea pe care au trăit-o aseară în faţa Austriei Klagenfurt, echipă ce abia a urcat în liga secundă austriacă! Singurii care au putut părăsi terenul cu fruntea sus au fost Ţucudean şi Chipciu. În rest, toţi jucătorii, din toate compartimentele, au suferit teribil.

Catastrofele Tîrnovan...

În prima repriză, Rădoi l-a trimis în stînga defensivei pe Tîrnovan, iar în centru a jucat cu Varela şi cu Toşca, pentru ca Papp să fie pe dreapta. Fundaşul stînga a dezechilibrat însă toată apărarea: a fost nesigur, depăşit în multe momente şi, din cauza lui, Toşca a fost scos din joc de mai multe ori.

Aşa se face că în minutul 10 tabela arăta deja 3-0 pentru gazde, scor ce s-a păstrat pînă la pauză! Cei din ofensivă nu i-au supărat nici ei prea tare pe adversari. Iancu a avut două ocazii şi cam atît.

... și Tamaș

În partea a doua, Mirel a schimbat liniile, dar ruşinea a continuat. Ţucudean a marcat repede, după ce portarul advers a degajat în el, iar mingea a ajuns în poartă. Apoi, fundaşii și-au continuat show-ul penibil, prilej pentru austrieci să facă 4-1 după o fază la care românii au acuzat ofsaid.

Ţucudean a reuşit "dubla" şi părea că Steaua poate să revină, dar Tamaş s-a înscris şi el pe lista gafeurilor. A dat pe lîngă o minge şi Cojocaru a fost lobat de un adversar. 5-2! Pe final,
Steaua a mai îndulcit cît de cît amarul, marcînd de alte două ori: cu 10 minute înainte de final, după o acţiune personală a lui Chipciu la capătul căreia s-a aflat Tudorie, şi prin Rîpă, în ultimele zeci de secunde, cu o lovitură de cap.

Austria Klagenfurt (Austria, II) - Steaua 5-4

Au marcat pentru români: Ţucudean (47, 62), Tudorie (80), Rîpă (88)
Steaua (repriza I): Fl. Niţă - Papp, Varela, Toşca, Tîrnovan (31 Rîpă) - Muniru, Cr. Tănase - Ad. Popa (39 Chipciu), N. Stanciu, Enceanu - G. Iancu (39 Ţucudean)
Steaua (repriza a II-a): V. Cojocaru - Rîpă, Luchin (81 Papp), Tamaş, Guilherme - Grădinaru (65 Vl. Mihalcea), I. Neagu, Breveeld, Chipciu - Ţucudean, Tudorie. Antrenor: Mirel Rădoi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (67)
khal_37
khal_37  •  25 Iunie 2015, 20:59

'Escule! ,,Rusinea'' pe care am trait-o noi este infima pe langa rusinea lui ***!!!! Rusine e cand ne laudam cu o echipa de pluton in insolventa si-i ridicam statuie dupa statuie dupa victoriile zdrobitoare impotriva unor echipe de amatori din liga a 6-a!!! Rusine este bre cand facem propaganda unui club care a inselat statul roman cu zeci cu milioane de euro. Rusine e bre cand in ultimii 4 ani nu ai reusit o singura victorie in fata echipei care voi, jurnalistii aserviti sistemului rosu, slugutele fratilor Neputinta, FC Steaua Bucuresti cea mai iubita echipa din Romania si careia voi ii terfeliti numele zilnic. Durerea voastra este de fapt un chin continuu, ati ajuns sa va bucurati ca Steaua a pierdut un amical...vai mama voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  25 Iunie 2015, 20:51

Uitate in clasament si mai uita-te unde a ajuns fcdb fata de Steaua si ai sa intelegi despre ce e vorba...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Iunie 2015, 18:35

Au vreo 10 fundasi !!!!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează