FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - AEL LIMASSOL 1-1 / CORESPONDENŢĂ DIN ANGLIA

FOTO Plus şi minus » Steaua s-a descurcat cu titularii, dar rezervele şi neatenţia au costat-o în ultimul amical, 1-1 cu AEL

Foto: Alex Nicodim (St. George's Park)
Foto: Alex Nicodim (St. George's Park)

Articol de , - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 23:12

Campioana a arătat că are potenţial cu titularii, însă rezervele şi neatenţia defensivă au lovit din nou echipa lui Gâlcă.

Ultima repetiţie pentru Supercupă a Stelei a arătat ce este bine şi ce este rău în tabăra lui Costel Gâlcă. În afara a două piese, poate trei, mijlocaş dreapta şi vîrf împins, poate şi stoper stînga, aceasta este formula de început cu Astra, vineri.

Mai multe imagini!

Jocul ofensiv al roş-albaştrilor a funcţionat aproape de parametrii obişnuiţi, existînd cursivitate, faze periculoase de poartă şi atitudine. Aceasta doar în prima parte, cu încă 4 ocazii mari, în partea secundă, cu rezervele şi cu neatenţia lui Toşca la golul ciprioţilor, Steaua arătîndu-şi limitele.

Pe lîngă aspectele pozitive, au existat şi umbre în evoluţia celor din Ghencea:

1. Jocul lui Filip ca stoper stînga a lăsat de dorit. Şi el s-ar vrea înlocuitorul lui Gardoş, cel puţin în Supercupă. În minutul 19, era să ofere un gol pe tavă ciprioţilor, apoi, în minutul 40, a dat pe lîngă minge, dar adversarul a fost neatent. Lucian a fost schimbat la pauză cu Rîpă, care a trecut dreapta, iar Varela a ajuns fundaş central. O prestaţie mai sigură.

2. Sînmărtean e aproape magic cu mingea la picior, a şi marcat, însă a avut momente de nervozitate, mai ales că unii colegi i-au reproşat că pune echipa în pericol pe faza defensivă. "Nu-mi mai atrage atenţia!", a venit replica veteranului către un coechipier.

3. Iancu nu s-a afirmat ca vîrf împins. Şi l-a enervat pe Gâlcă, antrenorul cerîndu-i să se implice mai mult, în special la presing. Nici o ocazie de a puncta. A fost schimbat, iar Chipciu a trecut, din nou, atacant central.

Steaua - AEL Limassol (Cipru, I) 1-1 (1-0)
A marcat pentru Steaua: Sînmărtean (17)

Steaua: Arlauskis (V. Cojocaru, 66) - Varela, Szukala, L. Filip (Rîpă, 46), Latovlevici (Toşca, 78) - Prepeliţă (Pham, 85), Sînmărtean (N. Stanciu, 46) - Grădinaru (Ad. Popa, 46; Neagu, 66), Chipciu, Tănase (Pîrvulescu, 78) - G. Iancu (Vîlceanu, 71). Antrenor: Costel Gâlcă

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Popa reaccidentat, adio Astra!
În repriza secundă, a revenit în echipă Adrian Popa, fiind introdus spre a se vedea dacă poate rezista după problemele la clavicula stîngă. Fotbalistul şi-a protejat braţul în ultimele zile, a evoluat fără probleme 17 minute, după care a căzut pe umăr, din inerţie, după un contact cu un adversar! A fost înlocuit şi va rata Supercupa. Dacă ar fi rezistat, era favorit să fie titular.

Cadou de la Cadu
Fostul căpitan al celor de la CFR, Ricardo Cadu, e acum la AEL, iar ieri s-a întreţinut amical cu Dică, cu Arlauskis şi cu Prepeliţă. În rest, n-a fost băgat în seamă de roş-albaştrii cu care a avut multe confruntări în România. În minutul 17, portughezul le-a făcut cadou o pasă românilor, Sînmărtean a recuperat, a depăşit portarul şi-a marcat.

Inbox
- Keşeru a contractat o răceală puternică, de aceea n-a jucat aseară. E favorit să fie titular vineri.
- Chipciu, Tănase şi Iancu au purtat ghete Nike, cu model peste glezne, iar acestea s-au dovedit cu bucluc pentru Alex. Un şiret i s-a rupt, a fost nevoie ca un om din staff să meargă de urgenţă la vestiar spre a-i aduce unul nou.
- Gardoş şi Aldea au urmărit prima repriză direct de la sala de forţă, fie efectuînd exerciţii, fie alergînd pe bandă, camera avînd ferestre către teren.
- Asistenţii amicalului de aseară i-au amuzat pe stelişti, întrucît englezii glumeau între ei şi rîdeau în diverse momente ale meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Iulie 2014, 16:22

on topic : au fost doar amicale. ca stelist as avea o singura temere: echipa a incasat un sac de goluri de la echipe de duzina, totusi. 13g/5 m... deci, apararea e un semnal negativ. atacul a mers cat de cat, 10 g /5 m, asta e bine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Iulie 2014, 16:22
Postat de mariu48 pe 08 Iulie 2014, 11:18

Cred ca Steua ar trebui sa-l transfere de urgenta pe Cadu. A vazut aseara cum limpezeste jocul si ofera pase de gol.

steaua l-a vrutd e mai multe ori, n-a vrut el sa joace la steaua.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  08 Iulie 2014, 14:23
Postat de liviu2408 pe 08 Iulie 2014, 10:36

Steaua se bate ptr locul 3 sau 4 anul acesta. In supercupa o ia cu 2-0 de la Astra. Nu ajunge in grupele CL. Gilca nu prinde paltonul, dar o sa fie prea tarziu ptr o schimbare.

Cu lotul actual si cu Costel Galca principal castigam Supercupa,Titlul 26,Cupa Romaniei si calificare in optimile UCL...Forza STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează