FOTBAL  »  AMICALE  »   DINAMO - BARCELONA, AZI, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Măsuri anti-ploaie » Organizatorii au tras acoperişul la National Arena

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 13:51

Organizatorii meciului amical dintre Dinamo şi Barcelona fac ultimele pregătiri pentru partida din această seară

Pentru a proteja gazonul de ploaie, s-a luat decizia ca acoperişul de pe National Arena să fie tras. Organizatorii fac eforturi să aducă gazonul într-o stare bună. La ora meciului s-au anunţat 18 grade şi ploaie. Spectatorii vor putea să intre pe stadion începînd cu ora 17.45, pentru a se evita disconfortul creat de aglomeraţia ce s-ar putea produce la intrarea în arena sportivă.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc. Jandarmeria Capitalei le-a recomandat suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitîndu-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

În stadion este interzis accesul cu materiale pirotehnice, obiecte contondente sau substanţe iritant lacrimogene, cu băuturi alcoolice sau în stare vădită de beţie, cu bannere sau mesaje care au conţinut xenofob, rasist sau obscen.

Jandarmeria va asigura ordinea şi siguranţa publică pe traseele de deplasare ale suporterilor, în apropierea şi în incinta arenei sportive precum şi protecţia celor două echipe şi a oficialilor.

Dinamo - Barcelona se joacă în această seară pe Naţional Arena de la ora 20:15 şi va fi televizat de Realitatea TV şi DigiSport, comentat în direct la Radio GSP şi liveTEXT pe gsp.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
ciollo
ciollo  •  12 August 2012, 00:23

Uaaau!!! Asta da titlu de articol: "Organizatorii au tras acoperişul la National Arena". Oare cand o sa "traga" si un gazon mai de doamne ajuta? Sau, mai ales, cand o sa "traga" la conducere niste oameni care stiu cu se poate face un stadion de nivel european?... Oare cand?

blue_sky
blue_sky  •  11 August 2012, 22:53

Uau, deci pana la urma functioneaza si acoperisul asta scump!Macar odata la cateva luni sa fie sio el de folos ca la cat a costat...

mihnea80
mihnea80  •  11 August 2012, 22:01
Postat de danut82 pe 11 August 2012, 17:32

pana la ora 13 s au vandut 28 000 de bilete,sunt maxim 35 000 in tribune la ora meciului,surse sigure!!

sunt mai multi de 35.000 in tribune, probabil vreo 48.000

Vezi toate comentariile (25)
Comentează