FOTBAL  »  AMICALE  »  BUFTEA

Mitică la mini-fotbal! Dragomir are un fotbalist de viitor în familie :D

Nepotul lui Dragomir este cel îmbrăcat în roșu +1   FOTO
Nepotul lui Dragomir este cel îmbrăcat în roșu

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 16:51

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost prezent astăzi la turneul de mini-fotbal organizat de FC Juniorul şi SportLife, care se desfăşoara la Buftea în cadrul Complexului FRF.

Şeful Ligii şi fiul său au stat pe marginea terenului, alături de galeria micuţilor dinamovişti, formată în mare parte din mame gălăgioase şi "taţi-antrenori". Dragomir l-a urmărit la lucru pe nepotul său Bogdan, jucător la Dinamo II, grupa 2004, în partida cu Luceafărul Cluj. Puştiul de nouă ani a intrat pe parcursul meciului, încheiat la egalitate, 1-1 şi a fost înlocuit înainte de final.
Bogdănel face fotbal de trei ani şi ţine cu Dinamo "de cînd eram mic", perioadă care lui îi pare îndepărtată. "Sînt cîine! Merg aproape la fiecare meci. Jucătorul meu preferat e Marius Alexe", a spus cu zîmbetul pe buze.

Întrebat dacă ar accepta să joace pentru marea rivală, echipa momentului în Liga 1, Bogdan a răspuns hotărît: "Niciodată nu aş juca la Steaua! Indiferent de ce s-ar întîmpla", după care a plecat rîzînd spre marginea terenului, unde îl aştepta tatăl său, cu geaca pregătiă, pentru ca nu cumva să răcească micuţul atacant.

Cupa Juniorului este o competiţie pentru copii între şapte şi 12 ani. La ediţia de anul acesta participă 50 de echipe din România şi Bulgaria.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
14mai1948
14mai1948  •  05 Aprilie 2013, 19:19

succes mult,antreneazate bine sa te vedem peste citiva ani la echipa mare BAFTA MULTA

dog_one
dog_one  •  05 Aprilie 2013, 18:30

BRAVO MITICA JUNIOR! BAFTA LA DINAMO

Vezi toate comentariile (2)
Comentează