FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA 0-2

Omul care l-a adus pe Messi în România ameninţă: ”Oamenii simpli au salvat amicalul Dinamo - Barcelona, alţii şi-au bătut joc şi vor plăti, vă promit!”

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 august 2012 19:48

Astăzi, vreme de cîteva ore, a fost o şedinţă a organizatorilor vizavi de concluziile amicalului Dinamo - Barcelona (0-2), iar Adrian Thiess a explicat pentru gsp.ro care au fost cîteva dintre punctele discuţiilor.

"Au fost şi lucruri bune, şi lucruri negative, după acest eveniment. Vreau să vorbesc despre ultimele, fiindcă sînt dureroase. Probabil că vom ajunge în instanţă cu administratorii Naţional Arena şi cu oficialii firmei de securitate, întrucît, din cauza lor, echipa Barcelona şi-a făcut o imagine proastă despre noi, despre eveniment. Gazonul a fost prost, atît de prost, încît cu cîteva ore înainte de startul meciului, cei de la Barca nici nu voiau să iasă pe teren! Apoi, fiecare a intrat şi-a ieşit de la zona VIP. Unii au plecat cu mîncare acasă sau au ieşit cu un frigider de băuturi! Voiam să facem o Cupă de vară la Bucureşti, cu 4 echipe, poate chiar numai de afară, gen Barca, Real, Manchester, Arsenal sau Chelsea, dar cu cine? Unde? Poate la Cluj, poate la Timişoara, poate niciunde în România. O să facem un meci-eveniment şi la Sofia, şi la Budapesta, ori Barcelona, ori altă echipă high-class", a declarat azi Adrian Thiess.

Dragomir, în pericol!
Omul de afaceri a mai punctat: "Doar oamenii simpli de la peluze, de la tribune, doar ei au onorat meciul Dinamo - Barcelona. Restul, prea puţin sau deloc. Doar pentru ei aş mai aduce astfel de formaţii, gen Barcelona, în Bucureşti, în România. Îmi pare rău că nu l-am dat afară din lojă pe Dumitru Dragomir! A zis că e o panaramă de meci, dar sorbea din şampanie de nu se mai sătura. A zis că nu vine Messi, că nu vine Barca, de a trebuit să dau zeci de explicaţii oficialilor catalani vizavi de cine este acest individ, acest miliţian, această "noapte a minţii". O să mă ocup eu de el, o să dea explicaţii instituţiilor abilitate despre ceea ce face el. Şi politicienii au preferat să investească în concertul lui Lady Gaga peste un milion de euro şi nici nu se vede renumita frunză pe afişe. În schimb nu i-a interesat un meci care a făcut înconjurul lumii şi să cîştige notorietate. Dar în schimb toţi au vrut bilete la lojă şi s-au înghesuit pe acolo".

Apreciază Dinamo
Adrian Thiess a mai precizat că va continua să aibă relaţii cordiale cu acţionarii lui Dinamo şi e posibil ca gruparea din Ştefan cel Mare să mai fie implicate în astfel de evenimente: "Dinamo e cea mai cîştigată de pe urma acestui amical. Imagine bună, promovarea, afaceri ulterioare. Mi-aş fi dorit să fiu în acţionar dinamovist în acest moment, întrucît clubul a cîştigat enorm de pe urma partidei. Să nu înţelegeţi că aş vrea să fiu la club sau altceva, eu am spus că gruparea este într-un moment excelent, ca imagine".

"E inadmisibil ca Sorin Oprescu să facă un gazon de peste un milion de euro, pe care nu pot juca nici echipele de judeţ. Se spune că primarul a plecat în concediu ca să nu fie prezent la meci, chiar spunea că am adus special Barcelona la Bucureşti ca să-l ofticăm pe el. Se păcăleşte!"
Adrian Thiess, organizator eveniment Dinamo - Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
florinch
florinch  •  16 August 2012, 17:00
Postat de spivak pe 16 August 2012, 10:31

Ce ne tot plictiseşte acest bişniţar Thiess? De o săptămână tot cotcodăceşte de parcă toată planeta s-ar fi uitat la biata şuşă Dinamo-Barcelona, un meci de vacanţă cu tribunele pe jumătate goale. Cred şi eu că guvernul dă bani pentru Lady Gaga, aia e cu adevărat în centrul atenţiei. Indiferent dacă ne place sau nu, un concert Lady Gaga la Bucureşti face cât 1000 de amicale din astea de 2 RON. Hoţul ăsta de Thiess nu ştia că gazonul are probleme? Nu citeşte gazetele? Înseamnă că e tâmpit.

Cred,de fapt sunt sigur, ca tu esti ca si Dragomit :"Onoapte a mintii".Du-te sa o vezi pe Lady Gaga.Pardon,tu ai fata doar de Nicolae Guta,nu de lucruri sofisticate,pe care oricum nu le poti pricepe si gata.

florinch
florinch  •  16 August 2012, 16:57

Ce bine l-a caracterizat pe Dragomir: este o "noapte a minţii". Traznet!

craz1est
craz1est  •  16 August 2012, 12:48
Postat de ntfo pe 15 August 2012, 21:10

CIca "Omul care l-a adus pe Messi",de parca ar fii vreun zeu sau ceva..

tu nu poti sa-l aduci nici pe Nicolae Guta macar...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează