FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Pregătesc play-out-ul cu un meci test! Voluntari, amical cu Chindia Târgoviște

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2016 10:32

Formaţia antrenată de Ionel Ganea se pregăteşte pentru primul joc din cadrul play-out-ului care le rezervă ilfovenilor o partidă cu CS U Craiova pe terenul oltenilor.

Pentru a pregăti în cele mai mici amănunte duelul cu oltenii, care are loc duminică, de la ora 14.00, Ionel Ganea îşi va vedea echipa la lucru în cursul zilei de astăzi cu ocazia unui joc amical în compania divizionarei secunde FC Chindia Târgovişte.

Dâmboviţenii au început bine noul sezon, 1-0 cu FC Baia Mare, şi vor juca vineri un alt amical, cu FC Clinceni, în condiţiile în care cele două echipe stau în runda care urmează în eşalonul secund la finele acestei săptămâni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
drdr3
drdr3  •  02 Martie 2016, 13:47

Hai Chindia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează