FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - DINAMO MOSCOVA 1-2

Relaxarea steliştilor l-a enervat pe Reghecampf: "Prea multe greşeli!"

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 21:52

Liniştit pînă acum, Reghecampf s-a supărat după 1-2 cu moscoviţii şi crede că jucătorii lui sînt mai relaxaţi decît ar trebui să fie


- Domnule Reghecampf, Steaua are două eşecuri şi un egal în trei amicale jucate în Antalya. Vă deranjează situaţia asta?
- Nu e îngrijorător. Sigur, înfrîngerile nu sînt bine venite, dar e perioada asta grea, în care rezultatele nu sînt relevante. Sînt totuşi anumite lucruri care mă deranjează.

- La ce vă referiţi?
- La erori pe care le comitem în unele momente ale jocurilor. Spre exemplu, la fazele fixe şi la faptul că ne complicăm exagerat, nu jucăm simplu atunci cînd trebuie jucat simplu. Am luat primul gol în urma unei faze statice, apoi ruşii au trecut în avantaj după încă o eroare individuală. Am jucat cu prea mare relaxare. Dar prima repriză îmi arată că am făcut bine ce am făcut în iarna asta, jucătorii sînt bine pregătiţi. În jocurile oficiale vor şti mai clar ce au de făcut şi se vor comporta mai bine.

- Cum vi se par Tatu şi Rîpă?
- Tatu trebuie reintegrat în echipă după perioada în care a absentat. Iar Rîpă a jucat foarte bine, eu aşa cred. Gîndiţi-vă că n-are cum să arate nivelul lui maxim, a venit de puţin timp la o echipă cum e Steaua, nici n-a prins prea multe antrenamente cu noi.

- Care-i situaţia lui Szukala?
- Accidentarea lui e foarte gravă şi are nevoie de timp ca să-şi revină. Sper ca fotbaliştii convocaţi la lot să revină sănătoşi de la "naţională". Eu sînt mîndru că fotbaliştii mei sînt selecţionaţi, dar nu vreau să se mai accidenteze nimeni.

- De ce n-a jucat Mihai Costea?
- Mihai trebuie să alerge mai mult şi va juca.


"Jucătorii pe care i-am folosit pe parcurs n-au făcut faţă ritmului. E şi normal, facem antrenamente grele şi jucăm din două în două zile"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Cred că Steaua şi Ajax au şanse egale. Mie mi-a plăcut Steaua, nu e deloc simplu să joci atît de multe amicale cîte a jucat ea în iarna asta!"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova


Petrescu a ştiut scorul!
Dan Petrescu îi urmărise pe stelişti în amicalul trecut al lor, la 3-3 cu Sturm Graz, disputat pe 1 februarie. El s-a întîlnit la pauză cu Mihai Stoica. "Aveţi grijă ce faceţi aici, că duminică vă dau 2-1!", i-a zis "Bursucul" lui MM, anticipînd fidel rezultatul meciului de ieri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ricco
ricco  •  04 Februarie 2013, 07:48

Ce relaxare bai amaritilor ???... LIPSA DE VALOARE, asta e !!!... Pai, inteleg sa te relaxsezi intr-un meci pentru ca te doare nu stiu ce sau pentru ca pe timpul noptii nu ai reuxit sa te acomodezi cu perna si cu patu',... DAR DACA VOI PIERDETI TOATE MECIURILE PE MOTIV CA, vezi Doamne, V-ATI RELAXAT, ASTEA SINT POVESTI DE ADORMIT COPIII... PLAVANILOR...

plischi
plischi  •  04 Februarie 2013, 07:07

n-am vazut partida cu moscopetrestii - la orele alea am alte preocupari, la fotbal ma uit mai catra seara - insa nu pot crede ca la jucatorii stelei tocmai relaxarea ar fi cauza faptului ca nu le iese mai nimic. nesigurantza e bat-o vina de baza in tot ce fac ei acum. asta este provocata mai ales de "bagatul nasului" stitzi de catre cine, iar asta iti inmoaie glezna mai mult decat o contra mai tare pusa de un adversar. te gandesti "imi rup oasele cand stiu ca "ala" il prefera pe "asta"?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează