FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Sîmbătă neagră pentru un jucător dinamovist » Plînge de ciudă că va rata amicalul de lux cu Barcelona

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 16:05

Mai e foarte puţin pînă la startul partidei dintre Dinamo şi Barcelona, superamicalul verii, sîmbătă, 11 august, ora 20:15, întîlnire programată pe Naţional Arena, dar care poate fi vizionată şi pe Realitatea, şi pe Digi Sport. Mîine seară, va sosi Barcelona la Bucureşti, la ora 20:30, direct de la Goteborg, unde a învins cu 2-0 pe Manchester United.

Echipa "cîinilor" se antrenează pentru marele meci, însă au apărut şi veşti triste pentru unii dintre elevii lui Dario Bonetti. Senegalezul Boubacar Mansaly, 24 de ani, nu păstrează prea multe şanse de a fi pe teren poimîine seară, întrucît contractura musculară nu-i dă pace africanului.

Închizătorul a absentat şi de la meciul roş-albilor de la Braşov, 2-2, iar colegii au mărturisit că s-a simţit lipsa lui. Veşti mai bune în ceea ce-l priveşte pe Cristi Bălgrădean. Portarul a avut probleme medicale, încă mai resimte dureri cînd plonjează pe partea stîngă, însă se estimează că "Pufi" va fi apt de joc pentru duelul cu Messi şi compania. În rest, Strătilă, de-abia revenit după operaţie, va fi doar spectator sîmbătă, pe Naţional Arena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
xzx
xzx  •  12 August 2012, 23:01
Postat de lp64 pe 12 August 2012, 19:38

Eduard Apostol zici ca te cheama? Ca de credibilitate nu poate fi vorba, atita timp cit bietul fotbalist a fost titular! Macar acum, cind tot te-ai facut de ris cu minciunile tale, scoate porcaria asta de articol.

uite ca ''''a trait sa o vada si pe asta''' Boubacar a fost titular si nu a plans de ciuda)))) poate altii da)))

lp64
lp64  •  12 August 2012, 19:38

Eduard Apostol zici ca te cheama? Ca de credibilitate nu poate fi vorba, atita timp cit bietul fotbalist a fost titular! Macar acum, cind tot te-ai facut de ris cu minciunile tale, scoate porcaria asta de articol.

claudiupch
claudiupch  •  10 August 2012, 23:17

Eu nu va inteleg, omu vinde biletul cu acelas pret cu care la achizitionat.. asa bisnitar nu am mai vazut. Poate are o problema si numai poate sa mearga la meci.. Recunosc totusi ca nu as da 100 de lei ca sa vad un amical , fie el si cu Barcelona.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează