FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BRAŞOV

Şumudică a bruscat un arbitru asistent în timpul amicalului cu Ujpest

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 18:49

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Marius Şumudică, a bruscat un arbitru asistent în finalul partidei amicale pe care echipa sa a cîştigat-o cu Ujpest, scor 3-2.

Tehnicianul a protestat faţă de minutele de prelungire dictate de centralul partidei, iar în momentul în care arbitrul asistent i-a arătat cronometrul l-a apucat de mînă împingîndu-l. Şumudică l-a înjurat pe arbitru, cei doi fiind aproape de a se lua la bătaie. Ei au fost despărţiţi de ceilalţi membri ai stafului tehnic al echipei braşovene.

Golurile formaţiei ardelene au fost marcate de Ilijoski (minutul 22), Moutinho (minutul 61) şi Enceanu (minutul 90+1), în timp ce pentru Ujpest au înscris Barczi (minutul 7) şi Nikon (minutul 85 din penalti).

Marius Şumudică a început partida cu următorul unsprezece: Felgueiras - Mateiu, Diogo, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Bruno Madeira, Distefano, Udoji - Ilijoski, Moutinho.

În repriza secundă a întîlnirii au mai intrat: Ciupe, Machado, Majernik, Buga, Davide Dias, Enceanu, Mauro Alonso, Damian şi Hadnagy

În stagiul de pregătire din Turcia FC Braşov a mai disputat patru partide amicale: cu Torpedo Kutaisi (scor 2-0), Belchatow (scor 1-1), Sigma Olomouc (scor 3-2) şi Beroe Stara Zagora (scor 2-2).

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
superstar20
superstar20  •  10 Februarie 2012, 19:10

Ilijoski cred ca ne va impresiona in retur.E un jucator de calitate, un marcator.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează