FOTBAL  »  AMICALE  »  TURNEUL AMICAL

Superinițiativă a fanilor lui Farul! Turneu amical cu echipele suporterilor din România + cluburi invitate din străinătate

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2017 15:54

SSC Farul, echipa fanilor, a plănuit ca la vară să organizeze un turneu amical între mai multe echipe susținute de suporteri.

Astfel, în luna iulie, pe stadionul Farul, va avea loc o competiție la care vor participa mai multe formații din România și din străinătate. Petrolul, U Cluj și Oțelul, echipe susținute de fani, vor fi cluburile din România care vor participa.

În plus, vor veni și echipe din afara țării: United of Manchester, Rapid Viena, echipa fanilor, și ȚSKA Sofia, echipa fanilor.

Organizatorii caută acum sponsorizări pentru a le asigura invitațiilor transport, cazare și toate condițiile necere. Deja s-au trimis cereri către cluburi și, în principiu, nu va fi nicio problemă în a se organiza turneul, dacă se găsește finanțare.

Prin acest turneu, fanii constănțeni vor să atragă atenția autorităților locale și să-i determine să investească în stadion, care se află într-o stare deplorabilă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1400489393329896
Gabriel Sandea  •  21 Februarie 2017, 21:54

Eu cred invers, fără suporteri nu există echipă!

foreverfarul
foreverfarul  •  21 Februarie 2017, 19:35

Du-te tu si incurajeaza-l pe Hagi.....ce treaba avem noi cu echipa aia din Ovidiu , Voluntari sau de unde este.....

whiteredarad
whiteredarad  •  21 Februarie 2017, 17:57

O prostie, in loc sa faca ceva ( proteste, demonstratii), in loc sa faca lobby pentru reinvierea Farului si reanimarea unui stadion, in loc sa il incurajeze pe Hagi, ( singurul cu echipa de fotbal , la o raza de vreo 200 Km de Constanta) ei se ocupa de amicale intre suporteri. Oamenii socializeaza , beau, se simt bine ....dar nu au obiectul muncii : echipa. Ori fara echipa ...nu exista suporteri, !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close