FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - FC RÎŞNOV 8-1

Ţălnar e mulţumit de joc, dar cere întăriri: "Mai avem nevoie de 3 jucători"

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 14:36

Antrenorul celor de la Dinamo, Cornel Ţălnar, s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia elevilor săi, după victoria cu FC Rîşnov, scor 8-1.

Tehnicianul "cîinilor" nu este surprins de forma foarte bună a lui Andrei Cristea şi a anunţat obiectivul echipei pentru retur, dar şi cele 3 posturi care sînt deficitare în acest moment.

Ţălnar nu a uitat nici de cei 1.000 de oameni prezenţi astăzi, care au venit pentru a urmări partida amicală a "cîinilor" şi spune că asta demonstrează încă o dată că Dinamo este o echipă iubită.

...despre amicalul cu FC Rîşnov: "A fost un antrenament foarte bun. E bine că băieţii s-au descurcat şi cu mingea. Chiar îmi place ceea ce am văzut. Îmbucurător este că nu avem accidentaţi după prima săptămînă la munte. Observ că jucătorii au un apetit la goluri extraordinar. Lotul este destul de bun, dar mai avem nevoie de vreo 2-3 plombe", a spus Ţălnar pentru GSP.RO. 

...despre forma excelentă a lui Andrei Cristea: "Andrei Cristea observ că a reînceput să dea goluri, aşa cum o făcea cîndva. Nu mă surprinde pentru că el cu mine a fost golgheter"

...despre obiectivul pentru retur: "Jucătorii spun că vor pe podium, însă cred că e mai bine să nu ne aventurăm în declaraţii. Deasupra noastră sînt echipe cu loturi foarte bune şi care au stabilitate financiară"

...despre asistenţa mare de la meciul cu Rîşnov: "Mă bucură că dinamoviştii din zonă au venit la meci. Au fost chiar foarte mulţi (aproximativ 1.000 de suporteri). A fost meciul cu Severin de pe "Ştefan cel Mare" cînd au fost un sfert dintre aceştia. Asta dovedeşte încă o dată că Dinamo e iubită în toată ţara." 

...despre mutările de pe piaţa transferurilor: "Pulhac era un jucător vechi, era chiar foarte util echipei. Însă îl avem pe Muşat, poate mai aducem şi un înlocuitor. Problema este că nu avem un închizător veritabil în momentul de faţă. Sperăm să remediem cît mai repede situaţia."

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (31)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  29 Ianuarie 2013, 23:32

talnar are dreptate. iar nevoia de jucatori va fi acoperita in totalitate. ropotan, dandea, brazilianul de la flamengo. deja au venit. plus cei 7 tineri internationali de la dinamo 2. e ceva, pe praful asta...

ciocaneanu
ciocaneanu  •  20 Ianuarie 2013, 22:49

Asa e in Romania, daca esti linistit si-ti vezi de treaba esti luat de prost. Asa-s romanii, superficiali! Tintarul a pus mereu Dinamo mai presus de orice, si-a calcat deseori pe mindrie si a sarit in bresa cind i s-a cerut. Cei ce strimba din nas cind aud de antrenorul Talnar isi vor schimba parerea in acest retur de campionat. Ii sintem, datori Tintarului respect si sustinere neconditionata.

schilo_man
schilo_man  •  20 Ianuarie 2013, 19:47

auuu...iar incepem cu musat...tantare...asta nu mai e tanar si a fost incercat de nu stiu cate ori si nu a confirmat...aduceti un fundas stanga mai de doamne-ajuta...daca nu ..jucati cu un junior...prefer sa'l vad pe burnea decat pe musat.......

Vezi toate comentariile (31)
Comentează