FOTBAL  »  AMICALE  »  INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

VIDEO Amicale de 5 stele la International Champions Cup! Real Madrid, PSG, Bayern, Liverpool, Chelsea și AC Milan au făcut SHOW azi noapte

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 10:11

Azi noapte s-au jucat 3 supermeciuri la International Champions Cup.

Real Madrid a pierdut clar cu PSG, scor 1-3.

VEZI VIDEO

Toate cele 4 goluri au fost marcate în prima repriză. Ikone (18 ani) a deschis scorul în minutul 2, iar apoi noul venit Thomas Meunier a reușit o dublă.

Jucătorul venit în această vară de la Brugge a punctat în minutele 35 și 40. Prima reușită a fost o adevărată capodoperă. Marcelo a înscris golul de onoare al lui Real Madrid, din penalty, în minutul 44.

Echipele:

Real Madrid: Casilla - Danilo, Varane, Nacho, Marcelo - Kovacici, Casemiro, Isco - Lucas, Morata, Jese

Au mai jucat: Llorente, Lienhart, Carvajal, Asensio, Odegaard, Hakimi, Febas, Tejero, Diaz, Ferandez, Yanez (toți au intrat în miuntul 46)

PSG: Trapp - Aurier, Silva, Kimpembe, Kurzawa - Callegari, Rabiot - Lucas Moura, Pastore, Ikone - Cavani

Au mai jucat: Di Maria, Stambouli, Ben Arfa, Georgen, Maxwell, Nkunku

CHELSEA - LIVERPOOL 1-0

Chelsea a câștigat și ea amicalul cu Liverpool, scor 1-0, în fața a 53 de mii de oameni pe Rose Bowl, din Pasadena. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cahill în minutul 10, după o centrare a lui Fabregas.

VEZI VIDEO

Antonio Conte a testat mai mulți jucători precum Viktor Moses, Loftus-Cheek sau Aina. Și Jurgen Klopp a folosit jucători veniți în această vară sau tineri. Este vorba despre portarul Karius, despre Randall, estonianul Klavan, Stewart, Grujici, Ejaria sau atacantul Sadio Mane, adus de la Southampton.

Echipele:

Chelsea: Begovic; Aina, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian (Pedro 67), Traore (Batshuayi 67), Loftus-Cheek (Chalobah 72), Moses (Cuadrado 67).

Liverpool: Karius, Randall (Markovic 63), Lovren (c) (Wisdom 63), Klavan, Moreno (Branagan 82), Stewart (Arnold-Alexander 82), Ejaria (Henderson 63), Grujic (Lallana h-t), Mane (Ojo 63), Coutinho (Wisdom 63), Firmino (Ings 63)

BAYERN MUNCHEN - AC MILAN 3-3 (3-5 după penalty-uri)

Bayern și AC Milan au oferit un adevărat spectacol în amicalul de azi noapte. Niang a deschis scorul în minutul 23, dar Ribery a egalat 6 minute mai târziu.

VEZI VIDEO

Alaba a adus-o pe Bayern în avantaj în minutul 38 din pasa lui Lahm. După pauză AC Milan s-a trezit și a punctat de două ori prin Bertolacci (49) și Kucka (61).

Meciul avea să se termine 3-3 după că Ribery a înscris din penalty în minutul 90. La penalty-uri italienii au fost mai buni. N-au ratat nici o lovitură de la 11 metri, în timp ce nemții au irosit un penalty prin Rafinha.

Echipele:

Bayern: Ulreich - Rafinha, Martinez, Badstuber, Alaba - Lahm, Alonso - Ribery, Tiago, Bernat - Green

Au mai jucat: Feldhahn, Ozturk, Benko, Pantovici, Lappe

AC Milan: Donnarumma - Abate, Romagnoli, Paletta, Antonelli - Poli, Montolivo, Bertolacci - Suso, Niang, Bonaventura

Au mai jucat: Kucka, Zanellato, Honda, Ely, Matri, El Hilali, Vergara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează