FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - NOTTS COUNTY 2-0

VIDEO Asta e echipa de start! » Reghecampf s-a decis pe cine va trimite în teren la Supercupă după amicalul cu Notts County, 2-0

Răduț, revenit de la Pandurii, încă nu s-a impus ca un titular
Răduț, revenit de la Pandurii, încă nu s-a impus ca un titular

Articol de , - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 20:58

Reghecampf a verificat formula pe care are de gînd s-o utilizeze pe 10 iulie, împotriva Petrolului: Gardoş lîngă Szukala, în locul lui Chiricheş, Stanciu pe postul lui Rusescu şi Mihai Costea vîrf.

Steaua parcurge timpul rămas pînă la primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, întîlnind echipe submediocre. Notts County, locul 12 din liga a treia engleză, nu a fost mult peste Livingston, poziţia a şasea în al doilea eşalon scoţian.

VIDEO: Vezi AICI golurile

Trupa lui Reghecampf a cîştigat din nou, 2-0 după 4-1 în prima partidă de pregătire din Albion. Dincolo de lipsa de calitate a oponenţilor, Reghecampf tot se alege cu cîteva concluzii după aceste jocuri.

Antrenorul a testat aseară formula probabililor titulari din Supercupa României. Asta înseamnă că împotriva Petrolului, pe 10 iulie, roş-albaştrii îl vor avea pe Mihai Costea vîrf şi pe Nicolae Stanciu în spatele lui.

Din cuplul ofensiv al sezonului trecut, Rusescu a fost vîndut, iar Nikolici nu se antrenează deocamdată, întrucît nu a ajuns în Marea Britanie, muntenegreanul neavînd viză de intrare în ţară. "Nilă" e deocamdată revelaţia verii: a marcat şi ieri, finalizare simplă, cu latul din poziţie centrală, după ce realizase o "dublă" contra lui Livingston.

Mai multe imagini de la meci!

Cu Notts County, Latovlevici a deschis scorul din minutul 4, cu o "scăriţă" din marginea careului, lateral stînga, o execuţie care nu i-a ieşit grozav "lateralului" curtat de AS Roma, dar a mers suficient cît să ridice balonul peste goalkeeper.

Altă modificare interesantă: Gardoş îi e preferat lui Chiricheş, în acest moment. Nici nu e sigur că Vlad va mai rămîne roş-albastru pînă la debutul stagiunii, el fiind negociat în continuare cu cluburi din străinătate. Cuplul format de Florin şi de Szukala nu a fost încercat prea tare de atacanţii din al treilea eşalon englez.

Steaua - Notts County 2-0
Au marcat: Latovlevici (4), M. Costea (61)

Steaua în prima repriză: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - M. Costea

Steaua în a doua repriză: Tătăruşanu (60 Fl. Niţă) - Râpă, Szukala, Chiricheş, D. Bratu - Prepeliţă, Răduţ - G. Iancu, Tatu, Pîrvulescu - M. Costea

"Dacă-l mai vinde şi pe Latovlevici după ce l-a dat pe Rusescu, Steaua riscă să devină o echipă de pluton!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Chiar dacă e un cantonament greu, am venit aici să pregătim campionatul, pe care vrem să-l cîştigăm din nou. Avem un obiectiv clar: să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Noi sîntem singurii noştri adversari" (Paul Pîrvulescu, fundaş Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Două milioane pentru Lato"
Florin Iacob, agentul lui Iasmin Latovlevici, a confirmat interesul celor de la AS Roma pentru fundaşul Stelei: "Sînt în contact cu mai multe cluburi, interes manifestat a fost şi din Italia, şi din Anglia. Două cluburi m-au invitat, am fost la Londra să vorbim despre Latovlevici. Nu am nici o sumă de transfer de la Steaua pentru el, aştept o ofertă şi apoi vom putea discuta despre un transfer. Eu cred că în jur de 2 milioane ar fi suma la care s-ar aştepta Steaua".

Mai au un amical
Jucătorii Stelei mai au un singur meci de verificare în cel de-al doilea cantonament al verii. După 4-1 cu scoţienii de la Livingston şi 2-0 cu Notts County, steliştii vor mai juca împotriva celor de la Sheffield Wednesday. Partida va avea loc tot în baza de pregătire St. George's Park, pe 6 iulie, de la ora 18:00, şi va fi transmisă în direct pe Look TV, dar şi livetext pe GSP.RO. Steliştii au programată revenirea în ţară pe 9 iulie, urmînd ca a doua zi să joace cu Petrolul în Supercupă.

Teste sangvine în Ligă
UEFA a anunţat că din actualul sezon competiţional va efectua jucătorilor teste sangvine. Acestea vor fi efectuate atît în timpul competiţiei, cît şi în afara acesteia, iar jucătorii vor trebui să dea mostre de urină, de sînge sau ambele. Anul trecut UEFA a efectuat 1.374 de controale antidoping, dar nu a existat nici un rezultat pozitiv. Pînă acum, UEFA a efectuat teste de sînge doar la turneele finale Euro 2008 şi Euro 2012.

Steaua favorită în Supercupă
Cu şapte zile înaintea primului meci al noului sezon, Supercupa României dintre Steaua şi Petrolul, casele de pariuri se întrec în cote pentru acest joc. Campioana României e favorită în faţa ploieştenilor, 2.30, în timp ce Petrolul are cota 2.80. După 90 de minute, cota pentru un meci nul este de 3.20.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
yosua107
yosua107  •  03 Iulie 2013, 16:38
Postat de bogdany79 pe 03 Iulie 2013, 14:24

Ai scapat de inundatii...saracie? Stii care e polul saraciei in UE....iti spun eu Vaslui!

zi sa mori tu bogdane

bogdany79
bogdany79  •  03 Iulie 2013, 14:24
Postat de hammer90 pe 03 Iulie 2013, 08:04

la cum ati jucat ieri mai bine va penaliza uefa ca o sa ne faceti de ras in ucl.va umfla astia pe la televizor dar nu e nimic de capul vostru.

Ai scapat de inundatii...saracie? Stii care e polul saraciei in UE....iti spun eu Vaslui!

bogdany79
bogdany79  •  03 Iulie 2013, 14:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Are grija Cruduta sa-l faca sa-si revina...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close