FOTBAL  »  AMICALE  »  VASLUI

VIDEO Dolha a debutat în poarta Vasluiului la 1-1 cu Hazar Lankaran. N’Doye a reuşit o execuţie fantastică

Dolha a debutat pentru Vaslui
Dolha a debutat pentru Vaslui

Articol de - Publicat duminica, 24 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 23:14

FC Vaslui a avut o evoluţie bună în faţa azerilor de la Hazar Lankaran, scor 1-1. Prima repriză a fost dominată teritorial de către galben-verzi, avînd şi numeroase ocazii de gol. Pe acest fond a venit şi reuşita lui N’Doye (’35). Senegalezul a prins un şut de la 27 de metri, mingea ajungînd sub transversală direct în poartă.

La începutul părţii a doua vasluienii s-au lăsat dominaţi, iar vicecampioana Azerbaidjanului nu i-a iertat, restabilind egalitatea (’67). Golul încasat i-a trezit din amorţeală pe jucătorii lui Inacio, iar ultima parte a meciului s-a jucat practic la o singură poartă. Cele mai mari ocazii au aparţinut lui N.Stanciu (’70), R.Costin (’74), S.Popovici (’77; ‘88).

FC Vaslui a început partida cu: Dolha - Milanov, Varela, M.Constantin, Sălăgeanu - N’Doye, Jumisse - Antal, Wesley, Sînmărtean -Buhăescu. În partea a doua au intrat Dolha - Heil, Cordoş, Cînu, Gheorghiu - R.Costin, Caue - Zsiga, N.Stanciu, S.Popovici- Buhăescu.
Următorul amical este programat miercuri, 27 iunie, de la ora 19, SC Vaslui urmînd a întîlni formaţia rusă Terek Groznii.

Stanciu, noul număr 10
Nicuşor Stanciu a devenit noul număr zece la SC Vaslui. Pînă acum, tricoul cu numărul zece a fost purtat de Martins Adailton. Cum brazilianul s-a retras pentru o perioadă din activitate, Augusto Inacio a decis să dea acest număr internaţionalului de tineret. N.Stanciu a lăsat o impresie bună în partida cu Hazar Lankaran, reuşind să cîştige multe mingi la mijlocul terenului. El a bifat şi o ocazie de gol, mingea expediată de la distanţă fiind reţinută cu greutate de portarul azerilor.

În partida cu Lankaran s-a remarcat şi Sergiu Popovici. Tînărul fotbalist a avut personalitate în joc, reuşind în multe situaţii să fie peste adversarul direct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
marcelvaslui
marcelvaslui  •  25 Iunie 2012, 21:30

se putea si mai bine dar la urma e un amical sar vedea si in capionat

marcelvaslui
marcelvaslui  •  25 Iunie 2012, 21:29

se putea si mai bine dar la urma e un amical sar vedea si in capionat

akcent83
akcent83  •  25 Iunie 2012, 18:35
Postat de terminatorul2 pe 25 Iunie 2012, 00:57

La anul , nu cred că mai prindeti un loc pe podium !!

Schimba repede nick-ul in "terminatul2" ...si nu mai fa praf pe aici

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close